VASKİ suya zam yapmayacak!

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi VASKİ Genel Kurulu gerçekleştirildi. Van Büyükşehir Belediyesi Toplantı salonunda yapılan Genel Kurulda vatandaşı sevindiren müjdeli karar çıktı. Suya zam yapılmayacağı müjdesi verildi.

VASKİ suya zam yapmayacak!

    Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ülker Cem Kaplan ile VASKİ Genel Müdür Vekili Emrah Çayırlı Başkanlığında gerçekleşen kurulda iki yıldır Van’da suya zam yapılmadığına dikkat çekilerek, 2019 yılında da suya zam yapılmayacağı müjdesi verildi. 

    Genel Kurulda birçok madde görüşülerek oylandı. VASKİ’nin 2018 yılında yaptığı çalışmalar detaylı olarak ele alındı. Katılımcıların görüşleri alınarak yapılacak yeni hizmetler de masaya yatırıldı.

   Van’da uygulanan su tarifesine zam yapılmaması kararı alınırken, Van’ın 30 Büyükşehir Belediyesi içinde meskenler bazında Kahramanmaraş’tan sonra en ucuz su tarifesi uygulayan 2. Büyükşehir olduğu açıklandı.  

   Genel Kurula VASKİ Genel Müdür Yardımcıları Nazım Akman, Abudulvehap Gezgen, Harun Ayhan ile Büyükşehir Belediyesi ve VASKİ Daire Başkanları, ilgili müdürlükler ve teknik heyetler katıldı. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29