VEDAŞ, bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), tüketicilerine kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlayabilmek için gerçekleştirdiği bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor.

VEDAŞ, bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor

      Hizmet kalitesini ve tüketici memnuniyetini sürekli artırmak için hizmet bölgelerinin tamamında yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu; Tüketicilerimizden gelen talepler ve dijital ortamdan aldığımız sistem raporları doğrultusunda bakım ve onarım çalışmalarımızın planlamasını yapıyoruz. Hizmet bölgemizin tamamında şebekemizi daha da güçlendirerek tüketicilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için merkezden sınırın sıfır noktasına kadar her noktada çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” dedi.

    Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Okuducu; “Ağır kış şartlarının etkili olduğu bölgelerdeki hatlarımızın tamamının kontrolünü yaparak bu hatlarımızı güçlendiriyoruz. Yatırım planlamamız doğrultusunda hatlarımızı yer altına alıyoruz. Yüksekova İlçemizde yaptığımız yer altı çalışması sonucunda Cengiz Topel Caddesi’ndeki elektrik şebekesini yer altına aldık. Hizmet verdiğimiz illerde hatların yer altına alınması çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karayollarının yol genişletme çalışmaları sonrasında yolda kalan direklerin kaldırılması, şebekemize temas ederek arızaya neden olan ağaçların budanması, göçmen kuşların şebekemize temas ederek zarar görmesini engellemek için gerçekleştirdiğimiz izolasyon çalışması, izolatör değişimi, sokak aydınlatmalarının kontrolü, sehim alma, trafo ve dağıtım merkezlerinin bakım ve kontrolü, direk dikimi ve direk yenilemesi gibi bakım çalışmalarımız sonucunda hizmet kalitemizi artırarak tüketicilerimizin memnuniyetini geliştirmeyi hedefliyoruz. Yaz döneminde yaptığımız bu çalışmalar sonucunda şebekemizi çetin kış şartlarına da hazır hale getirmiş oluyoruz” ifadelerinde bulundu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29