VEDAŞ, bayram için teyakkuza geçti

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Ramazan Bayramında da vatandaşların herhangi bir enerji sorunu yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı.

VEDAŞ, bayram için teyakkuza geçti

    VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, bayram süresince enerji kesintisi yaşanmaması ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla tedbir aldıklarını belirtti.

    Bölgede enerji sürekliliğini sağlamak ve vatandaşların memnuniyetini geliştirmek için çalışmaları tüm imkân ve kapasite dâhilinde aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Okuducu, “Şebekemizi güçlendirmek için yaptığımız rekor yatırımların sonucunda enerji kesinti sıklığı ve sürelerinde önemli düşüşler oldu. Ramazan Bayramında vatandaşlarımızın herhangi bir enerji sorunu yaşamaması için tüm tedbirlerimizi aldık. Olası bir arıza durumunun yaşanması halinde Arıza Bakım ve Onarım ekiplerimiz en kısa sürede onarımı gerçekleştirmek için teyakkuz halinde olacak” dedi.

   Okuducu, “Saha ekiplerimizin yanı sıra şebekemizi dijital olarak izlediğimiz SCADA merkezimiz ve ülkemizin en büyük akıllı şebekesini yöneten PLC-OSOS merkezimiz de bayram süresince enerji sürekliliğini sağlamak için görevlerinin başında olacaktır. Ayrıca; bakım, onarım ve yeni tesislerin devreye alınması amacıyla gerçekleştirdiğimiz planlı kesintiler bayram süresince yapılmayacaktır” şeklinde konuştu.

   0 850 211 0 186 numaralı çağrı merkezinin vatandaşlara kesintisiz hizmet vermeye devam edeceğini ifade eden Okuducu; “Çağrı Merkezimiz 7 / 24 mesai esasıyla vatandaşlarımızdan gelen talepleri almaya devam edecektir. Vatandaşlarımızın 0 538 655 28 28 numaralı whatsapp ihbar hattından da bizlere rahatlıkla ulaşabileceğini hatırlatmak isterim.” ifadesinde bulundu.

    Son olarak vatandaşların bayramını kutlayan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, “Ramazan bayramının birliğimizi ve toplumsal enerjimizi daha da artırmasını temenni eder VEDAŞ ailesi olarak vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER