VEDAŞ çalışanlarından kan bağışı…

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) çalışanları “Kan ver hayatı paylaş” düşüncesinden hareketle Şirket merkezinde kurulan Kızılay standında kan bağışında bulundu.

VEDAŞ çalışanlarından kan bağışı…

 

   VEDAŞ ailesi olarak dördüncü kan bağışını gerçekleştirdiklerini ifade eden VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu “Çalışanlarımızın kan bağışına gönüllü olarak katılımları beni oldukça mutlu etti. Hastalarımızın ihtiyaç duyduğu kan, bizlerin sorumluluk bilinciyle yaptığı bu bağışlardan karşılanıyor. Tüm vatandaşlarımızı düzenli kan bağışçısı olmaya davet ediyor gizli kahramanlar gibi görev yapan Kızılay ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

   Kızılay Van Kan Bağış Merkezi Doktoru Fidel Tamo ise etkinlik sonrasında, “Toplumsal farkındalık kapsamında kurumlarımızın kan bağışında bulunmalarını çok önemsiyoruz. VEDAŞ ailesi öteden beri bizim düzenli kan bağışçılarımız arasında bulunuyor. Bu nedenle VEDAŞ ailesine teşekkür ediyor sosyal duyarlılıklarının diğer kurumlarımıza da örnek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER