VEDAŞ ve VEPSAŞ'tan geleneksel iftar programı…

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.(VEDAŞ) ile Türkerler Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına 700’ü aşkın personel katıldı. VEDAŞ Genel Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kovancı’nın da katıldığı iftar etkinliğinde personeller sohbet etme imkanı buldu.

VEDAŞ ve VEPSAŞ'tan geleneksel iftar programı…

    VEDAŞ ve VEPSAŞ tarafından gelenekselleşen iftar etkinliği Sultan Sarayı Düğün-Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

   İftar etkinliğine; Vedaş Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kovancı, Vedaş Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, Türkerler Vepsaş Şirket Müdürü Murat Taş, TEİAŞ Bölge Müdürü Orhan Aslantatar, TEDAŞ Bölge Müdürü Cezmi Yakar, TES-İŞ Sendika Başkanı Naif Balandı, Vedaş ve Türkerler Vepsaş ın yöneticileri ile 700 ü aşkın personel katılım sağladı.

   İftar öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Vedaş Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, söz konusu iftar programına katılanlara teşekkür etti.

    Ardından söz alan Vedaş Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kovancı, “Hepinizi yürekten selamlıyorum. Ramazanınız mübarek olsun. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. İstedik ki bu iftarda bir araya gelelim, sohbet edelim. Bu vesileyle bugün buradayız. Sonraki günler Bitlis, Muş ve Hakkari’de de iftar programımız olacak. Yöremizin çok ciddi yatırımlara ihtiyacı var. İnşallah sizlerle beraber bu yatırım ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde, en kısa sürede ve en hızlı şekilde yerine getireceğiz ve kaliteli enerjiyi, sürekli enerjiyi, kesintisiz enerjiyi bütün müşterilerimize sunacağız. Kazasız belasız güzel günlerde buluşmak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

    Daha sonra iftarın ardından bir alt katta gazetecilerle bir araya gelen VEDAŞ ve VEPSAŞ yöneticileri, burada sohbet etme imkanı buldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan yöneticiler, kentin enerjisinin sağlıklı verilmesi noktasında çalışmaların devam ettiğini vurguladılar.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29