VESOB'dan, valilik aracılığıyla esnafa maske…

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Berge, Van Valiliği desteğiyle esnafa maske dağıttı.

VESOB'dan, valilik aracılığıyla esnafa maske…

     Hijyen kuralları çerçevesinde esnafa maske dağıttıklarını belirten Berge, “Korona virüsün ülkemizde görülmesi ile birlikte esnafımız maske takarak satışa başlamıştır. Sayın valimiz duyarlılık gösteriyor” dedi.

    Berge, “Van’daki koronavirüs sürecini iyi yöneten ve bizimle sürekli olarak istişarelerde bulunan Valimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez, duyarlılık göstererek bizlere maske desteği sundu. Valimizin aldığı önlemler yerindedir ve valiliğimiz ile ortak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Örneğin geçen hafta İl Hıfzıssıhha Kurulu’ndan gerekli kararın çıkmasını sağlayarak manavlarımızın açık olması sağlandı. Halkımızın sağlığını önemseyen Sayın valimize teşekkür ediyorum. Bizler de esnafımıza hijyen koşulları çerçevesinde maske dağıtımımızı yaptık. Çeşitli sektörlerde milletimize hizmet eden esnafımıza hem maskelerimizi dağıttık hem de korona virüse karşı bilinçlendirme çalışması yürüttük.” dedi.

 

   “Her şey halkımızın sağlığı için”

   Berge,“Alınan tüm önlemler halkımızın sağlığı içindir. Esnaf ve sanatkarımız tedbirli ve dikkatli olmalıdır. Esnafımızın titiz olması ve hijyen kurallarına uyması toplum sağlığı açısından son derece önemlidir. Zira yaşanacak sorunlar tüm toplumumuzu etkiler, bu nedenle esnafımız üzerine düşeni yapmalıdır. Esnaf ve sanatkarımız bu zorlu süreçte her zaman olduğu gibi yine milletimizin yanında olacaktır. Hükümetimizin aldığı erken önlemler sayesinde koronavirüsün etkisi ülkemizde yavaş yavaş azalıyor. Ekonomik olarak çok zor durumda olan esnaf ve sanatkarımızın yeniden toparlanabilmesi adına en kısa zamanda normale dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29