Veysel Koç üye ziyaretlerine devam ediyor

Van Berlerler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç üyerinizi ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinliyor, istek ve taleplerini alıyor.

Veysel Koç üye ziyaretlerine devam ediyor

           Van Berlerler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç üyerinizi ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinliyor, istek ve taleplerini alıyor.

 


         HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ
Üyelerini seçimden seçime değil her zaman ziyaret ettiklerini ifade eden Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Üye ziyaretlerimize değerli büyüğümüz ve en yaşlı üyemiz Şevket Adıgüzel'i ziyaret ederek başladım. Üyelerimize hizmet etmek üzere yola çıktım ve görevimi bu amaçla yapıyorum. Bu nedenle üyelerimizi belirli bir program çerçevesinde ziyaret ediyorum. Varsa dert ve sıkıntılarını dinliyorum, istek ve taleplerini alıyorum. Üyelerimizin daha iyi şartlarda işlerini sürdürmeleri için ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşerek destek olmaya çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman esnafımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 


       KORSAN ESNAF İLE MÜCADELE EDİYORUZ
Korsan esnafa karşı üyelerinin haklarını korumak için mücadele ettiklerini söyleyen Veysel Koç, “Esnaf ziyaretlerimiz kapsamında korsan faaliyet yürüten esnafımızı da tespit edip gerekli uyarıları yapıyoruz. Vergi kaydı ve oda kaydı olmayan, hiçbir denetime tabi tutulmayan korsan esnaf, kayıtlı esnafımızı ve mesleğimizi zor durumda bırakıyor.Haksız rekabetin yanında halkımızın emin ve ehliyetli kişilerden hizmet alması açısından da büyük sorun oluşturan korsan esnafla mücadelemiz devam edecek. Bu konuda gerek belediye başkanlıklarından, gerekse vergi dairesi’nden de gerekli desteği vermelerini istiyoruz” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER