YAKA'da koronavirüs tedbirleri arttı

Van'da 9 Şubesi ile alışveriş sektöründe 9 şube olarak hizmet veren Yaka Marketler Zinciri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeni ile önlemlerini artırdı.

YAKA'da koronavirüs tedbirleri arttı

   İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yayımladığı genelge doğrultusunda Van’da da önlemler alınmaya devam ediyor.  Yaka Marketler Zinciri İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge doğrultusunda önlemlerini almaya devam ediyor.

   Kentte 9 şube olarak hizmet veren Yaka Marketler Zinciri, Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, çalışanlara maske ve eldiven dağıtıldı, sosyal mesafenin korunması amacıyla kasa önlerine bir metre aralıklarla "Sağlığınız İçin Mesafenizi Koruyun" logosu içeren çıkartmalar yapıştırıldı.

 

  Karaman: “Önlemlerimizi Arttırdık”

   9 Şubede alınan Koronavirüs önlemleri ile ilgili açıklama yapan YAKA Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, “Ülkemiz ve Dünya gündeminde olan koronavirüse karşı tedbir almak ve halkımızın sağlığını korumak için çalışmalarımız devam ediyor. Marketlerimizde hijyeni sağlamaya çalışıyoruz. Müşterilerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmaları için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Koronavirüs salgınına karşı ilk günden bu yana gerekli tedbirleri aldık ve almaya da devam ediyoruz. Müşterilerinin yanı sıra çalışanlarımızın da sağlığının korunması için hassasiyetle hareket ediyoruz. Alışveriş araçlarını gün içinde sürekli dezenfekte ediyoruz. Ürünlere teması önlemek için raflara eldiven bıraktık. İnsanların temasını engellemek ve sosyal mesafeyi korumak adına kasa önlerimize 'Sağlığınız için mesafenizi koruyun' logolu stickerler yapıştırdık. Çalışanlarımız sürekli maske ve eldiven takıyor. Sağlık Bakanlığının açıklamaları doğrultusunda önlemlerimizi almaya devam ediyoruz’’ dedi.

 

    “Sipariş Hattı Oluşturduk”

    Whatsaap şipariş hattı oluşturduklarını dile getiren YAKA Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman “Koronavirüs (Kovid-19) nedeni ile evden çıkmayan halkımızın kolayca ulaşabileceği sipariş hattı oluşturduk. Böylesi bir dönemde halkımız için tüketim sektörü olarak üzerimize ne düşüyor ise daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Halkımız 0533 721 01 71 nolu whatsaap sipariş hattımıza mesaj atarak siparişlerini verebilirler. Stoklarımız ile ilgilide herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayız. Tüm Market raflarımız ve depolarımızda ürün sıkıntımız yok. Vatandaşlarımız bu konuda panik yapmasın” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER