Yaka Marketler personelinden kan bağışı…

Toplumu ilgilendiren her hassas konu üzerine oluşturduğu sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Yaka Marketler Zinciri, Kan Bağışı Kampanyası başlattı. Yaka Marketler Zinciri ve Kızılay iş birliği ile gerçekleştirilen kampanya kapsamında Market Yöneticileri ve Market Personeli kan bağışında bulundu.

Yaka Marketler personelinden kan bağışı…

     Yaka Marketler Zinciri, Türkiye'nin kan ihtiyacının karşılanması ve buna bağlı olarak farkındalık oluşturmak adına kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağışının önemine dikkat çekmek ve bu önemli bağışın bilincini güçlendirmek üzere Kızılay ile ortaklaşa yapılan Kan Bağışı Kampanyasına Yaka Personeli ve Yöneticileri destek verdi.

    Yaka Marketler Zinciri Merkez Şube önünde gerçekleştirilen etkinlikte Kızılay görevlileri tarafından kan bağışı hakkında personele bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede Kan bağışının birçok insana umut olduğu ifade edilirken, kan bağışının sağlık açısından faydalarına dikkat çekildi. Bağış formlarını dolduran market yöneticileri ve personeli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kan bağışında bulundu.

 

    KARAMAN: KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDUK

   Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, “Toplumu ilgilendiren hassas konular ve özellikle Pandemi sürecinde oluşturduğumuz birçok projeyi hayata geçirdik. Pandemi sürecinde halkımızın ve çalışanlarımızın sağlığının tehlikeye girmemesi adına yaptığımız birçok çalışmanın ciddi faydalarını gördük. Bu projelerden birini de bugün Kızılay Kan Merkezimize çalışma arkadaşlarımız ile birlikte kan bağışı yaparak gerçekleştirdik. Bölgemizde kan stoklarının azalması ile birlikte kan bağışı yapılması yönünde yapılan çağrılara istinaden farkındalık oluşturmak amacıyla Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledik. Aslında her bir bireyin Kızılay’a kan bağışında bulunması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın bu konuda daha hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Bizler ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte kurumsal firma olarak Kan Bağışı Kampanyasına destek verdik. Umarım farkındalık yaratırız ve Van geneli firmalar buna rağbet gösterirler’’ dedi.

    Kan Bağışı Yapan Yaka Marketler Zinciri Personeli bir gün evlerine gönderilerek dinlendirildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2020, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29