Yaka Sanal Market hizmete başladı

Van’ın yeni nesil markası Yaka Marketler Zinciri müşterilerine Online Alışveriş hizmeti vermeye başladı.

Yaka Sanal Market hizmete başladı

    Van’da alışveriş sektöründe lider marka olan Yaka Marketler Zinciri, hizmet ağını genişletti.  9 Şubesi ile Van halkına hizmet vermeye başlayan Yaka Marketler Zinciri,  Yakaekspres Online Alışveriş Hizmeti Uygulaması ile hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. 

     Daha önce WhatsApp sipariş hattı üzerinden müşterilerine evlere servis hizmeti veren Yaka Marketler Zinciri, yeni bir çalışma başlatarak Online alışveriş uygulamasını devreye soktu. Yaptığı yenilikler ile tüketim sektörüne yeni bir soluk kazandıran ve halkın teveccühünü kazanan Yaka Marketler Zinciri, Sanal Alışveriş Uygulaması ile özellikle evlerinden çıkamayan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak.

   Yaka Ekspres Sanal Alışveriş Uygulaması ile ilgili bilgiler veren Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, ‘’Uzun bir süredir Sanal alışveriş uygulamamız üzerinde çalışmalarımız vardı. Halkımızın evlerinden çıkamadığı şu günlerde ihtiyaçlarını karşılamada yaşanan zorlukları bir nebzede olsa bu uygulama ile ortadan kaldırmak istiyoruz. Van’da tüketim sektöründe markalaşan ve kaliteli, ucuz, ekonomik ürünleri halkımızın hizmetine sunuyoruz.  9 Şubemizde verdiğimiz kaliteli hizmetin dışında Yaka Ekspres Online alışveriş hizmeti vermeye başladık. Sanal Alışveriş Uygulamamız Bilgisayar, Tablet ve Cep telefonlarına uyumludur. Müşterilerimiz uygulamayı indirdikten sonra kolayca üye olarak alışverişlerine başlayabilirler. Yaka Marketler Zinciri olarak Yeniliklerimiz devam edecektir’’ diye konuştu.

   Yaka Market Sanal Alışveriş Uygulamasını Google Play Store ve APP Store’den indirerek kolayca alışverişinizi yapabilirsiniz.

   Alışveriş uygulamasını aşağıdaki QR kodu okutarak indirdikten sonra hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

https://apps.apple.com/ca/app/yaka-market/id1510511641

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cevizsoft.yakamarket&hl=tr

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2020, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29