Yalçın: Taraftarın B.Vanspor'a desteği muhteşem!

B.Vanspor basın ve halka ilişkiler sorumlusu Op. Dr. Ekrem Yalçın, taraftarların takıma olan desteğinin önemine değinerek, "B.Vanspor taraftarlarının ateşini coşkusunu takımına bağlılığını diğer alanlara uygulayabilirsek, bu kent olduğunun iki katı daha gelişir" diye konuştu.

Yalçın: Taraftarın B.Vanspor'a desteği muhteşem!

              TFF 3. Ligde mücadele eden B.Vanspor, Pazarspor deplasmanından aldığı 1 puanla, gittiği Bandırmaspor deplasmanından Van'a kupada da turu geçerek dönmüştü.
Pazar günü ise lig maçında Bergama Belediyespor'u konuk eden kırmızı siyahlı ekip, haftayı 1 gol ve 3 puanla kapattı ve 20 Puanla averajla 3. sırada yer aldı.
B.Vanspor Basın ve Halka İlişkiler Sorumlusu Op. Dr. Ekrem Yalçın, muhteşem taraftardan çok etkilendiğini dile getirdi.

 


          "TARAFTARLARIN DESTEĞİ TAKDİRE ŞAYAN"
Bergama Belediyespor maçı sonrasında gazetemize açıklamalarda bulunan Yalçın, "Burada ilk parantezi muhteşem taraftarlara açmak istiyorum. Taraftarlar stadı hınca hınç doldurarak, maç boyunca takımını çılgınca destekledi. Helal olsun bu muhteşem taraftara" dedi.

 


          Yalçın, sözlerine devamla "Bu taraftarlar şunu gösterdi ki, bu kentin futboldaki yeri burası değil. Bu takım taraftarların hatırına bile 2. Lige yükselip, taraftarları sevindirmeli ve bu kenti futbolda layık olduğu konuma getirmeli sevindirmelidir. İnan'ın Vanspor taraftarının ateşini coşkusunu takımına bağlılığını diğer alanlara uygulayabilelim bu şehir olduğunun 2 katı gelişir. İkinci parantez ise Feyyaz hoca ekibi ve futbolculara olacak. Bu sezon sil baştan kurulan bir takım olmasına rağmen teknik kadronun organizatörlüğünde gayet başarılı bir grafik çiziyoruz. Başarılı sonuçlar alındı ve alınmaya da devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Teknik kadromuzu ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. Takımımız birçok süper lig takımında bile olmayan bir taraftara sahip. Teknik kadromuzda futbolcu kardeşlerimizde bunun bilincinde ve bu taraftara şampiyonluğu hediye etmenin mücadelesini veriyorlar" şeklinde konuştu.

 


          "KAFALARDA PÜRÜZ KALMASIN"
Kimsenin kafasında her hangi bir pürüz kalmaması gerektiğini ifade eden Yalçın, "Bu takım sahipsiz değil. Bir Milyonluk kent, Sayın Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlu, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yönetim kurulu her daim takımın yanındadır yanında olmaya da devam edecektir. Çünkü bu kent bu taraftar her şeyin en güzelini hak ediyor. Van'da hiçbir faaliyet B.Vanspor takımı kadar insanları bir araya getirip heyecanlandırmıyor. O halde hep birlikte takım etrafında kenetlenip, B.Vanspor'u 2. Lige ardından 1. Lig ve Süper lige çıkarmak gerekiyor. Şu anda Valimiz ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlu ve İş adamı Servet Yenitürk'ün destekleri ile giden bir takımız. Halbuki Birçok özel ve kamu kuruluşumuz, İş adamlarımız Stö'lerimiz var. Bunlarında bu takıma sahip çıkması ve desteklemesi lazım. Başta da dediğim gibi birlikte bunu başaracağız. Ayrıca Servet Yenitürk bu kentin tek iş adamı değil. Birçok zengin iş adamımız var. Hepsi bu takıma sahip çıkıp omuz vermelidirler. Mesela İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Cemil Öztürk, bir kıvılcım yakıp, şehir merkezinde takıma bir yer tahsis etti. Burayı Vanstor olarak başlatmamız için bize katkı sundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah biz de yönetim olarak bu çerçevede çalışmalarımızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

 


          "VANSPOR MAĞAZALARI AÇILACAK"
Vanspor mağazaları açılacağı müjdesini de veren Yalçın "Şehrin birkaç yerinde Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu'nun ve Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Vanspor mağazaları açacağımızın müjdesini de buradan paylaşmak istiyorum. Taraftarlarımızın Vanspor'a gönül verenlerin kamu ve özel kuruluşların yakında başlatacağımız forma ve eşofman kampanyasına ilgi ve alaka göstereceklerine inanıyoruz. Çünkü bu takım hepimizin hepimiz sahip çıkarak büyüteceğiz. Bununla birlikte Van Şehir Stadının yönetimi B.Vanspor'a devredilecektir. Burada da stat içi reklamlarda kombine satışlarında Van halkından iş adamlarımızdan ilgi ve destek beklediğimizi buradan duyurmak istiyorum. İnanın her şey güzel gidiyor ve daha da güzel olacaktır. Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk ve yönetim kurulu olarak büyük bir hedefimizde B.Vanspor'u kurumsal bir kimliğe kavuşturup, kendi kendine yeten ve Türkiye'de örnek bir kulüp olması içinde çalışmalarımız var. İnşallah hepsi gerçekleşecektir. Buradan her daim yanımızda olan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Zorluoğlu'na çok teşekkür ediyoruz diyen Yalçın, tekrar maçlara gelerek, heyecan kasırgası yaşayan ve yaşatan, takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımızı yürekten kutluyor, Şampiyonluk yolunda Van'lı hemşerilerimizi küçükten büyüğe maçlarımıza ve B.Vanspor'a desteğe davet ediyoruz" şeklinde sözlerine son verdi. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER