Yazar Sinan Yağmur, Van'da söyleşiye katıldı

Hz. Mevlâna konusundaki araştırma ve yazılarıyla tanınan Yazar Sinan Yağmur, Mevlâna Haftası nedeniyle, Van’da okurlarla bir araya geldi.

Yazar Sinan Yağmur, Van'da söyleşiye katıldı

   İpekyolu Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerini geniş kitlelere ulaştırma hedefi kapsamında bu kez de yazar Sinan Yağmur söyleşisine ev sahipliği yaptı.

         Bu çerçevede, tasavvuf ve özellikle Hz. Mevlâna konusundaki araştırma ve yazılarıyla tanınan yazar Sinan Yağmur, Mevlâna Haftası nedeniyle, İpekyolu Belediyesi’nin organizasyonunda okur ve sevenleriyle bir araya geldi.

         Sinan Yağmur, Merkez İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Hz. Mevlâna ve Mesnevi’yi Anlamak” konulu etkinlikte, yaklaşık 2 saat boyunca Hz. Mevlana, Şems-i Tebrizi ve Tasavvuf hakkındaki bilgi birikimi ve fikirlerini, keyifli bir üslupla söyleşiye katılanlarla paylaştı.

         Gerek yetişkin, gerekse gençlerimizin yoğun ilgisiyle tamamen dolu salonda gerçekleşen programın sonunda yazar Yağmur’a şükran plaketi ve hediye takdim edilirken, tüm katılımcılara da çeşitli ikramlarda bulunuldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29