Yeni parkın temelini Kaymakam Öztürk attı

İpekyolu Belediyesi tarafından Kevenli TOKİ’de yapılacak çok amaçlı parkın temeli, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk tarafından atıldı.

Yeni parkın temelini Kaymakam Öztürk attı

   Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak parkın temel atma törenine kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmesi amaçlanan ve 7800 metrekarelik alana yapılacak parkta, dış mekân spor aletleri, modüler tırmanma konseptli ve 0-3 yaş arası ilgi alanlı oyun grupları, çok amaçlı saha, koşu yolu, geniş sayıda dinlenme alanları ile zengin bir bitki popülasyonu içeren yeşil alan olacak.

   Temel atma töreninde bir konuşma yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, parkların gerek sağlıklı çevre ortamı oluşturulması açısından, gerek sosyal faaliyetler açısından, gerekse de çocuklarımıza oyun alanları sağlamak açısından çok büyük önem taşıdığının bilincinde olduklarını vurguladı.

   İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı gerçekleştirilecek parkın Kurban Bayramı sonrasında vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

   Temel atma töreninin ardından, törene katılan protokol ve davetliler İpekyolu Belediyesi’nin organize ettiği iftar programına katıldılar.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER