Yeni sezonda B.Vanspor

B.Vanspor 2018-2019 Futbol sezonunda, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Teknik Direktör Feyyaz Uçar'la belirlediği hedefe yürümek istiyor. Kırmızı siyahlı ekip, iç ve dış transferde ise başarılı isimleri kadrosuna dâhil etti.

Yeni sezonda B.Vanspor

    Bölge: Salih Deniz

    2018-2019 Futbol sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, yapılan kongreyle Servet Yenitürk başkanlığında yeni bir yönetimle yolla çıkma kararı almıştı.
Teknik direktör Feyyaz Uçar'la devam kararı alan yönetim, hedefini Şampiyonluk olarak belirlemiş durumda. Kırmızı siyahlı ekip yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürmeye devam ediyor.

 

KIRMIZI-SİYAHLILAR, ERZURUM'DA KAMPA GİRECEK
Bu hafta sonuna kadar hazırlıklarını Van'da sürdürecek olan kırmızı siyahlı ekip, önümüzdeki hafta ise Erzurum'a gidecek.
Yaklaşık olarak 15 gün Erzurum'da kalacak olan B.Vanspor, burada yapacağı hazırlık maçlarıyla takımı oturtmaya çalışacak. Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen B.Vanspor, iç ve dış transferde başarılı isimleri kadrosuna dahil etti. 1. Transfer dönemi sona erene kadar transfer çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı siyahlı ekibin, sürpriz transferler de yapacağı gelen haberler arasında. B.Vanspor iç transferde 4 ismi, dış transferde ise 14 ismi kadrosuna dahil ederken, alt yapıdan da yetenekli gençleri kadroya dahil etme çalışmalarını yapıyor.

 

YÖNETİME YENİ İSİMLER EKLENDİ
Van Büyükşehir Belediyespor, kulüp Başkanı Servet Yenitürk, geçen sezon devre arası takımı devr aldı. Geçen sezon hedefine ulaşamayan B.Vanspor'u bu sezon hedefine ulaştırmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. B.Vanspor As Başkan Vaski Müdürü Ali Tekataş olurken, yönetimde görev isimler ise, Aytaç Aydın, Ekrem Yalçın, Memet Biçer, Fatih Akdeniz, Ömer İnanç, Cumhur Yıldırım, Ferit Durak, Sacit Solmaz ve Mehmet Selim Öğünmez yer alıyor.

    FEYYAZ İLE YENİDEN…
B.Vanspor'un teknik direktörü, Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Feyyaz Uçar. Geçen sezon takımın başına gelen Uçar, ligi 49 puanla 8. Sırada tamamlamıştı. Bu sezon hedefi Şampiyonluk olan B.Vanspor'u hedefine taşımak için yeniden göreve getirildi.
 

   İÇ TRANSFERLER…
   Mutlu İlengöz: Geçen sezon B.Vanspor'a gelen İlengöz, performansı, sahada ki mücadelesi ve kişiliğiyle taraftarların takdirini kazandı. 34 maçta forma giyen İlengöz, 5 gole imza attı. Geçen sezon deplasman da Erokspor'a firikten attığı gol gündemden hiç düşmedi.
   Cemal Doğu: Geçen sezon transfer edilen 1990 doğumlu sağ açık Doğu, sakatlığı yüzünden sadece 2 maçta forma şansı buldu. Doğu'nun bu sezonun sergileyeceği performansı merak ediliyor.
   Tahir Kurtuluş: 1993 doğumlu, Sağ bek olan Kurtuluş, geçen sezon Çorum Belediyespor'dan B.Vanspor'a transfer oldu. Geçen sezon 3 golle imza attı.
   Emre Toptan: Geçen sezon takıma gelen 1994 doğumlu Toptan, Manavgatspor'dan sol bek olarak geldi. 23 maçta forma giyen Toptan 1 gole de imza attı.
 

   DIŞ TRANSFERLER…
Dış transferde de boş durmayan B.Vanspor, önemli isimlere imza atmayı başardı. Şu ana kadar dış transferde 14 imza attıran kırmızı siyahlılar 3 ve ya 4 transfer daha yapması bekleniliyor. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, bu sezon takımı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız diyen Yenitürk, sürpriz transferlerimiz olacak dedi.
   Soner Birinci: 1994 Doğumlu olan Birinci, Kırklarelispor'dan transfer edildi. Geçen sezon 33 maçta forma giyen Birinci, rakip filelere 5 gol göndermiş. Orta saha oyuncusu Birinci, TFF 2. Ligde 64, TFF 3. Ligde ise 100 kez forma giymiş.
   Salih Şenbaş: 1986 Doğumlu Şenbaş, Pazarspor'dan transfer edildi. Tecrübeli kaleci Şenbaş, geçen sezon 33 maçta forma giydi.
   Yakup Demir: Daha önce de B.Vanspor'da forma giyen Demir, Ptt 1. Lig takımlarından Adanaspor'dan B.Vanspor'a transfer oldu. 1992 doğumlu Stoper oynayan Demir, geçen sezon Adanaspor formasıyla 11 maça çıktı. Ziraat Türkiye Kupasında, 14, Tff 3. Ligde 114, TFF 2. Ligde 12 ve TFF 1.ligde ise 14 maça çıkmış durumda.
   Çağrı Tekin: Bodrumspor'dan transfer edilen başarılı forvet 1987 doğumlu Tekin, geçen sezon Bodrumspor'da 18 gole imza atmış.
   Kadir Kahvecioğlu: Geçen sezon 12 Bingölspor'da forma giyen kaleci Kahvecioğlu, B.Vanspor'a transfer oldu. Kahvecioğlu 1996 doğumlu.
   Ömer Yanık,  Geçen sezon Afyonkarahisar'da forma giyen Yanık B.Vanspor'a transfer oldu. 21 yaşında olan yanık'ın mevkisi stoper .
   Güney Tutcuoğlu: 1992 doğumlu olan Tutcuoğlu, geçen sezon 13 golle imza attı. Geçen sezon Ankara Demirspor maçında B.Vanspor'a ilk golü atan Tutcuoğlu, gizli forvet özelliği de taşıyor.
   Oktay Aydın: 21 Yaşındaki orta saha oyuncusu olan Aydın, Gaziantepspor'dan transfer edildi. 27 Maçta ilk onbirde sahaya çıkan Aydın, toplam 29 maçta görev almış.
   Şerif Doğan: geçen sezon Erzin Belediyespor'da forma giyen Doğan, 22 yaşında defans oyuncusu. Geçen sezon 32 maçta görev almış ve 4 de gol atmış. Türkiye kupasında 4, TFF 3. Ligde ise 97 maçta görev almış.
  Osman Berk Kınlı: Geçen sezon Aydınspor'da forma giyen Kınlı, 23 yaşında. Vanlı olan Kınlı görev alanı orta saha.
   Burçak Özkanca:  25 Yaşındaki başarılı stoper Özkanca, Düzcespor'dan transfer edildi. Özkanca, Türkiye Kupasında 5 TFF 3.ligde ise 120 kez forma giydi.
  Bilal Özhan: Galatasaray alt yapısında yetişen Özhan, Geçen sezon Ankara Demirspor'da görev aldı ve Şampiyonluk yaşadı. 1992 Doğumlu olan Özhan, TFF 2. Ligde 21, TFF 3. Ligde ise 97 maçta forma giydi.
  Ender Kaya:  Çaldıran 1995 Doğumlu Kaya, Bergama Belediyespor'dan transfer edildi. Kaleci Kaya, Türkiye Kupasında 2, TFF 3.ligde ise 31 kez forma giymiş.
  Uğur Karakoç: Sağ ve sol açık mevkilerinde oynayan, 1990 doğumlu Karakoç, Afjet Afyonspor'dan B.Vanspor'a geldi. Türkiye Kupasında 6 kez forma giyen Karakoç, TFF 2. Ligde 24, TFF 3,ligde ise 154 kez forma giymiş durumda.

   12. ADAM: TARAFTARLAR…
   B.Vanspor'u deplasman dahil hiçbir maçta yalnız bırakmayan Ercan Dülger başkanlığındaki grup kara kobralar, bu sezonda çalışmalarına başlamış durumda. Kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren takımı idmanda bile yalnız bırakmayan grup kara kobralar, yeni sezona hazır olduklarını gösteriyorlar.
Kırmızı siyahlı ekip de 1. Transfer dönemi bitene kadar transfer çalışmalarının devam edeceği ve sürpriz transferlerinde olacağı gelen haberler arasında.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2018, 08:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER