Yeni sezonda hedef şampiyonluk

Bir Evim Kovancılarspor’un Vanlı Teknik Direktörü Oktay Belli, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek, “Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yeni sezonda hedef şampiyonluk

             Daha önce birçok takımda görev alan ve başarılı bir grafik çizen Teknik Direktör Oktay Belli, yeni sezonda ise Bir Evim Kovancılarspor’un başında olacak.
 2019 2020 sezonu start verecek olan Bir evim Kovancılarspor Teknik direktörü Oktay belli bu yıl ki sezon planlarını hedeflerini gazetemize açıkladı.
Belli, hırslı, ama akıllı oynayan, kazanma hırsını sahaya yansıtan, kazanmayı arzulayan, isteyen ama kontrolü de kaybetmeyen bir takım algısı sahaya yansıtmak istediklerini dile getirdi.

 


        “SEYİR ZEVKİ GÜZEL BİR TAKIM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”
Takım disiplininden ve oyun disiplinden kopmayan ve seyir zevki güzel olan bir takım oyunu sahaya yansıtmak istediklerini belirten Oktay Belli, “Geçtiğimiz sezon futbol tabiriyle direkten dönmüş olsak da bu yıl takımımız olan Bir evim Kovancılar sporu layık olduğu yere taşıyacağız. Takım kadrosuna da değinen Belli, geçen yıl da kalan mevcut kadrodan 2 veya 3 futbolcu dışında yeni bir takım kurduk. Takımın uyum sürecini üstünde atabilmesi için Kovancılar da bir hafta hazırlık çalışması yapıp daha sonra kampa gidip kampta ise eksik olan yerlere gerekli oyuncuları takviye yaparak takıma güç katacak sporcuları bir evim Kovancılar spora kazandırmak amacındayız. Bir evim Kovancılar spor Teknik direktörü Oktay belli, Kovancılar da yaşayan bu renklere gönül vermiş taraftarlarımızla kalıcı başarılar için mutlaka kenetlenmeliyiz. Bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Bu bizler için inanılmaz güçtür. Taraftarımızı her zaman her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü başarı birliktelikle gelir. Tesis konusunda düşüncelerini dile getiren Belli, Yeni sezonda ilk olarak Bir evim Kovancılar spora acilen bir sosyal tesis yapılması gerekir.  Önceliğimiz Bir evim Kovancılar spora ve Kovancılar halkına güzel bir tesis kazandırmaktır. Bunun içinde elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

 


         Teknik Direktör Oktay Belli, iyi ekip ve yanında güçlü bir kadroyla birlikte şampiyonluk hedeflediklerini anlatarak, “Taraftarlarımız her şeyimiz onları içerde ve dışarda oynayacağımız tüm maçlarda yanımızda görmek bize ayrı bir güç verecektir. Hiç Bir karşılık beklemeden Bir evim Kovancılar sporun başarısı için büyük Bir özveriyle sponsorluk görevini üstlenen Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Bir evime ve her zaman yanımızda olan Bir evim Kovancılar spor Başkanımız Sayın Erkan Atlı’ya da çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29