Yenitürk: Bilet fiyatlarını düşürdük!

Vanspor FK Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Kardemir Karabükspor maç biletlerinde indirime gittiklerini söyleyerek, “Kapalı tribün bilet fiyatı 20 TL, kale arkası tribünlerinin bilet fiyatı ise 10 TL olarak ayarladık. Biletler Cuma ve Cumartesi Vanspor Store’de satışa sunulacak” dedi.

Yenitürk: Bilet fiyatlarını düşürdük!

           Vanspor FK Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, bilet fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Yenitürk, “Bilindiği üzere takımımız cezadan dolayı yeni sezonda taraftarlarımızla buluşma imkanı bulamamıştı. Biz de yönetim kurulu olarak daha önce belirlediğimiz kapalı 30 TL, kale arkası 15 TL olan bilet fiyatlarını taraftarlarımızın yoğun isteklerini göz önünde bulundurarak bir maça mahsus olmak üzere indirdik. Böylece kapalı 20 TL ve kale arkası ise 10 TL olarak değişikliğe gittik. Biletlere verilen ücretin takımımıza katkı olduğunu unutmayalım. Gönül isterdi ki bilet fiyatları 1 TL olsun. Ama bizler gerçekten maddi olarak sıkıntı yaşıyoruz” dedi.

 


          Yenitürk, sözlerine devamla “Maddem hedefimiz TFF 1. Lig bu yolda herkesin kendi çapında takıma destek vermesi gereklidir. Pazar günü stat da fazla yoğunluğun olmaması için Karabükspor maç biletleri Cuma ve Cumartesi günleri Vanspor Store mağazasında satışa sunulacak. Ayrıca, pazar günü saat 15.30'da’da tüm Van halkını, Vanspor'a gönül verenleri ve taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Biz birlikte güçlüyüz ve yine birlikte başaracağız, şimdi kenetlememeli ve sabırla takımımızı desteklemeliyiz” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2019, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER