Yenitürk: Desteğe ihtiyacımız var!

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Alibeyköyspor deplasmanında puanla dönmelerinin sevindirici olduğunu söyleyerek, “Bu takımın başarılı olması için mutlaka maddi desteğe ihtiyacımız var. Herkesi takıma destek vermeye davet ediyorum. Ne olur bu şansı kaçırmayalım!” şeklinde konuştu.

Yenitürk: Desteğe ihtiyacımız var!

             İstanbul'da zorlu Alibeyköyspor deplasmanında Güney Topçuoğlu'nun golüyle 1-0 galip gelen B.Vanspor, hafta sonu Van’da oynayacağı Erokspor maçına odaklandı.
Alibeyköyspor galibiyetiyle puanını 33'e çıkartan kırmızı siyahlı ekip zirvemden de kopmamış oldu.
Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk maç sonu yaptığı açıklamada, “Güzel bir galibiyet elde ettik” dedi.

 


        Yenitürk,  Alibeyköyspor deplasmanından alınan galibiyetten dolayı teknik kadroyu, futbolcuları ve takımı yalnız bırakmayan taraftarları tebrik ederek, “Emeği geçenleri yürekten kutluyoruz. İnşallah bu çıkış maçımız olacak ve hedefimize doğru adım adım yürümeye devam edeceğiz. Biliyorum ki bu galibiyet kentimize de  bayram havası yaşatmıştır. Van halkı ve taraftarlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Biz takımımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Tabi şampiyonluk birliktelikle destekle kenetlenmeye daha kolay olur. O açıdan maddi olarak herkesin desteğine ihtiyaç vardır. İnşallah en kısa zamanda bizlere gerekli maddi destek verilir. Bizler de sıkıntı yaşamadan takımımızı şampiyonluğa taşırız. Yönetim teknik kadro takım futbolcu kardeşlerimiz taraftarlarımızla güzel bir hava yakalamışken inşallah bunu kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Şimdi önümüzde Esenler Erokspor maçı var. Tabiki her maç gibi bu da çok önemli bir maç. Takımımız bu kritik maçı da kazanacak güçtedir. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanıp bir sonraki hafta oynayacağımız Kırşehirspor deplasmanına daha güçlü ve moralli gideceğiz. Tekrar bu güzel galibiyetten dolayı teknik kadromuzu futbolcu kardeşlerimi ve taraftarlarımızı yürekten kutluyorum. Pazar günü tüm Vanspor'a gönül verenleri maça ve destek vermeye bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER