Yenitürk: Galibiyet taraftara hediye olsun

Ziraat Türkiye Kupasında TFF 2. Lig takımı Hacettepespor'u 4-2'lik skorla geçen B.Vanspor'da sevinç sürerken, gazetemize konuşan Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Bu galibiyet Van'ımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Yenitürk: Galibiyet taraftara hediye olsun

            TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, Ziraat Türkiye Kupasında da devam dedi.
B.Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Sarıkamışspor'u 2-0 mağlup ederek 3. Tura kalmıştı.
 3 Tur eleme maçında TFF 2. Lig takımlarından Hacettepespor'u konuk eden kırmızı siyahlı ekip, bu turu da 4-2'lik skorla geçti.

 


           Önümüzdeki hafta çekilecek kurayla B.Vanspor'un Ziraat Türkiye Kupasındaki yeni rakibi belli olacak. Hacettepespor maçı sonrasında konuşan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Karşılaşmanın başları bizim için çok stresli geçti. Ama ekibimiz kazanmayı kafasına koymuştu. Taraftarlarımızın da desteğiyle karşılaşmayı güzel bir skorla kazandık. Kupada hedefimiz olmasa da gideceğimiz yere kadar gideceğiz. Asıl hedefimiz lig maçlarıdır. Bu galibiyetten dolayı takımımızı ve taraftarlarımızı yürekten kutluyorum. Bu güzel galibiyet kentimize taraftarlarımıza hayırlı olsun. İlimiz herşeyin en güzelini hak ediyor. Şimdi lige bakacağız. Hocamız Feyyaz Uçar'ın cezası sona erdi. Pazar günü oynayacağımız Kırşehirspor maçında takım başında olacak.  İnşallah bu maçı kazanarak bir seri yakalayacağız, takımımıza güveniyorum" dedi.

 


         Başkan Yenitürk, sözlerine devamla "Pazar günü oynayacağımız önemli maçta tüm taraftarlarımızı ve Van halkını takımımıza destek için stada bekliyoruz. Biz takımımızın hedefine varması için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ve yapacağız. Tabi ki takımda desteksiz taraftarsız olamaz. İnşallah Pazar günü taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da rahat geçeriz" ifadelerini kullandı. B.Vanspor ile Kırşehirspor karşılaşması Pazar günü saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak.Bölge:Fahrettin Yiğit

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER