Yenitürk: Galibiyeti hak etmiştik!

Kızılcabölükspor maçı sonrasında gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, B.Vanspor-Kızılcabölükspor maçında hakemlerin tutumlarına tepki göstererek, “Hakemlerden çok çekiyoruz. TFF ile görüşerek bu sorunu çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yenitürk: Galibiyeti hak etmiştik!

   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, ligin 7. Haftası geride kalırken 12 puanla 4. sırada yer aldı.

   Kendi sahasında oynadığı Karşıyaka, Kırşehirspor ve son olarak da Kızılcabölükspor maçında beraberlikle ayrılan B.Vanspor, hakemlerin tutarsız yönetimlerinden yakınıyor.

 

   “KÖTÜ BİR YÖNETİM SERGİLENDİ”

   Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Van’da oynadıkları maçta hakemlerin yönetiminin kendilerini şoke ettiğini belirterek, “Kaybettiğimiz puanlar hakemlerin sayesinde olmuştur. Hakemlerin düzgün maç yönetmelerini bekliyoruz. Bizler emek veriyoruz. Emeklerimizin hakemlerin yanlış kararları yüzünden heba olmasına müsaade etmeyeceğiz. Gerekli yerlere şikâyetlerimizi bildireceğiz. Daha tecrübeli hakemlerin maçlarımıza gelmesini sağlayacağız” diye konuştu.

  Yenitürk, son oynadıkları Kızılcabölükspor maçında bir gol ve bir penaltılarının verilmediğini söyleyerek, “Galibiyeti hak etmişken sahadan 1 puanla ayrıldık. Hakemlerin adil kararlar vermesi lazım. Hakem hataları yüzünden kaybolan puanlarımıza yazık emeklerimize ve futbolcularımızın verdiği mücadeleye yazık oluyor. Adil olun adil kararlar verin” dedi.Van Bölge Gazetesi

 

   “KUPADA GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ”

   Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuralarını ve Çarşamba günü oynanacak olan Osmaniyespor maçlarını da değerlendiren Yenitürk, “Kupada kuralar çekilecek ve 4. Turdaki rakibimiz belli olacak. Hangi takım çıkarsa çıksın bize hayırlı olsun demek düşer. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Çarşamba günü deplasmanda Osmaniyespor’la karşılaşacağız. Kızılcabölükspor maçını unuttuk, bu maça kilitlendik. Biz hedefi olan bir takımız. O açıdan içeride ve dışarıda puan ve ya puanlar almamız gerekiyor. Takımımız Osmaniyespor maçına odaklanacak. Güçlü bir kadromuz var. Takıma güveniyorum. Osmaniyespor deplasmanından da galip geleceklerine inanıyorum. Kimse merak etmesin bu takım Şampiyonluğun en büyük adayıdır. Zaman zaman inişli çıkışlı grafikler olsa da, taraftarlarımızın desteğiyle sezon sonu gülen taraf olacağız” ifadelerini kullandı.

  B.Vanspor yarın (Çarşamba) deplasmanda Osmaniyespor’la karşılaşacak.

   Karşılaşma 7 Ocak Stadında saat 14.00’te oynanacak.

   Kırmızı siyahlı ekip 21 Ekim Pazar günü ise Offspor’u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER