Yenitürk: Hedef 2. Lig…

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Sultanbeyli Belediyespor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından play-off’u garantilediklerini, şimdi hedefin TFF 2. Lig olduğunu söyledi.

Yenitürk: Hedef 2. Lig…

             Son haftalarda takıma kimse sahip çıkmadığı için başkanlık görevini bırakmayan ve B.Vanspor’a sahip çıkmayı sürdüren Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’u 2-0 yenen sporcularını kutladı.

 


          Gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “İstanbul deplasmanında güzel bir futbolla hem güzel bir galibiyet aldık, hem de play off’u garantiledik. Kazanma adına mükemmel bir mücadele veren ve kazanan teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu galibiyeti de tüm Van halkına hediye ediyoruz” dedi.

 


           Yenitürk, sözlerine devamla “Gönül isterdi ki gruptan şampiyon olarak çıkalım. Ama şansızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı. Buna rağmen son 5 haftada alınan sonuçlarla Play Off garantiledik. Ben takıma sonuna kadar inanıyorum güveniyorum. İnşallah Play Off maçları sonunda da kentimize 2. Ligi getireceğiz. İstanbul deplasmanında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız sayesinde kendi evimizde gibiydik. Gerçekten mükemmel bir destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Elaziz Belediyespor maçına da tüm Van halkını davet ediyoruz. İnşallah birlikte play off turunu atıp artık bu maçlara konsantre olacağız ve bunu da birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER