Yenitürk: Hedefimiz şampiyonluk!

B.B.Vanspor Bulüp Başkanı Servet Yenitürk, 30 Haziran'da yapacakları kongreyle, güçlü bir yönetim ve güçlü bir takımla lige hazır olacaklarını belirterek, "Van ve taraftarlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bizim hedefimiz de şampiyonluktur" ifadelerini kullandı.

Yenitürk: Hedefimiz şampiyonluk!

          B.Vanspor yeni sezon için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon devre arası takımın başına gelen B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, bu sezon takımı bir üst lige çıkarmanın çalışmalarını aralıksız yapıyor.

 


          Hedefi Şampiyonluk olan kırmızı siyahlı ekip, iç ve dış transferde belirlediği futbolcuları bir bir kadrosuna dahil ederken, 30 yakın üst düzey futbolcuyla da görüşmeleri devam ediyor.
Bu ay sonu kongresini yapacak B.B.Vanspor, kongrenin ardından adımlarını daha da hızlandırıp lige hazır hale gelmeyi hedefliyor.
Görüşlerine başvurduğumuz B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yeni sezona "Şampiyonluk hedefiyle çıkacağız. Teknik direktörümüz Feyyaz Uçar'la yola devam edeceğiz. Feyyaz hocamız bir iki yardımcısıyla yani kendi ekibiyle gelecek. Şimdiden transferlerimizi yapmaya başladık. İç ve dış transferde dikkatli, adımlar atıyoruz. Listemizdeki tüm futbolcuların hemen hemen hepsi de bize gelmek istiyor. Ama biz hocamızla birlikte ince eleyip sık dokuyoruz. Bize faydalı olabilecek transferleri yapmaya çalışıyoruz. Çünkü Van'ımız ve taraftarlarımız en güzelini hak ediyor" şeklinde konuştu.

 


        "30 HAZİRAN'DA KONGRE VAR"
B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 30 Haziran'da yapılacak kongre ve yeni yönetim için yaptığı açıklamada, "Bu ay sonu kongremizi yapacağız. Hedefimiz, takıma maddi manevi katkı sağlayabilecek güçlü bir yönetim oluşturmaktır. Kulübü yönetebilecek, sürekli takımın yanında olabilecek, deplasmanlara gidebilecek, transferlerle ilgilenebilecek ve en önemlisi maddi ve manevi destek sağlayabilecek bir ekip oluşturmamız lazım. Bu sayede bizimde yükümüz hafifler ve daha faydalı oluruz, hedefe daha da iyi kilitleniriz. Şimdi her şeyle biz ilgileniyoruz. Gerçekten yükümüz ağır. Bu yönetimi oluşturmak için, Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu, Genel Sekreterimiz Mustafa Yalçın ve iş adamlarıyla görüşüyoruz. Sayın Valimiz bize her konuda gerçekten çok iyi destekler veriyor. Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu inanın hepimizden daha çok B.B.Vanspor'un bir üst lige çıkmasını istiyor. İnşallah bizde buna layık olmak için takımımızı bir üst lige çıkartırız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kapımız takıma destek verecek olan herkese açıktır. Ben diyorum, bu il bizim bu takım bizim gelin birlikte başaralım. Birlikte bu güzelliği ilimize insanımıza yaşatalım. İnşallah güzel ve güçlü bir yönetim oluşturacağız" dedi.

 


           İÇ VE DIŞ TRANSFERLER
İç ve dış transfer çalışmalarına da değinen B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Çok güzel transfer çalışmalarımız var. Bunların bir kısmıyla görüştük imzalar atıldı. Bir kısmıyla da görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz inşallah takımımızı bu sezon bir üst lige çıkarmaktır diyen Yenitürk, düşüncelerimiz, çabamız uğraşlarımız hep bu yöndedir. İnşallah herkes takıma destek olur katkı sunar bu güzelliği birlikte yaşarız. Feyyaz hocamızla birlikte titiz bir şekilde transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar dış transferde kesin anlaştığımız 4 transferlerimiz var. Bilal Özhan, Ankara Demirspor'dan alındı. Galatasaray alt yapısı olan Özhan, geçen sezon ilk on birde yaklaşık 35 maça çıktı. Salih Şenbaş, Pazarspor'dan alındı. Şenbaş, 32 yaşında kaleci. Toplamda geçen sezon 32 maç oynamış. Burçak Özakanca, Düzcespor'dan alındı. Stoper oynayan Özakanca, 92 doğumlu, 36 maçta ilk 11'de oynadı ve geçen sezonun en iyi 11'ine seçilmişti. Son olarak forvet Tunç Murat Behran, Niğdespor'dan transfer ettik diyen B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, İç transferde ise, Mutlu, Cemal Doğu, Tahir Kurtuluş ve Emre Toptan'la yola devam kararı aldık" ifadelerini kullandı.

 


             Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Yenitürk, "Listemizde çok iyi futbolcular var. Bunlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunları da kısa bir zamanda kamuoyuyla paylaşacağız diyen Yenitürk, Serdar Cansu'yu da kadromuza tekrar dahil edeceğiz. Kimse merak etmesin. Van'a Vanlıya yakışır ve bizi hedefe götürecek bir takım kadrosu oluşturacağız. Birlik ve beraberlik çok önemlidir. Bu süreçte herkes takıma maddi ve manevi olarak destek sağlarsa işimiz daha da kolay olacaktır. Zaten stadımızda yapılacak. Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu, gerekli açıklamayı yaptılar. Yeni Stat yapılıncaya kadar maçlarımızı mevcut statta oynayacağız. Kapalı tribünler yıkılıp yerine portatif tribünler yapılacak. Taraftar sayımızda kat kat artacaktır. İnanın Tek hedefimiz şampiyonluktur. Yeter ki Van olarak herkes yanımızda olsun. Gerisi kendiliğinden gelecektir. Mükemmel bir sezon açılışıyla taraftarlarımızla buluşacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29