Yenitürk: Hedefimizden ödün vermiyoruz

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve ilk maçta kaybedilen iki puanın bu hedefi gölgeleyemeyeceğini söyleyerek, "Karşıyaka maçı kazanmamız gereken bir maçtı. Ama olmadı. İnşallah Kemer maçında bunu telafi edeceğiz" dedi. Yenitürk, Karşıyaka maçındaki muhteşem destek için de taraftara teşekkür etti.

Yenitürk: Hedefimizden ödün vermiyoruz

           TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, ligin ilk haftasında kendi sahasında Karşıyaka ile 0-0 kaldıktan sonra, şimdi Cumartesi oynayacağı Kemerspor maçına hazırlanıyor. Ligin 2. Hafta maçında ise Cumartesi günü Antalya'da Kemer 2003 ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekip, kendi tesislerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 


          YENİTÜRK: "İNŞALLAH HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ"
      B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk gazetemize yaptığı açıklamada, "Bizim bir hedefimiz var. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur. Bu çerçevede çalışmalar yaptık, transferler yaptık. İnşallah sezon sonu da hedefimize varacağız. Uzun sürecek olan bir maratonun ilk haftasını bir puanla kapattık. Tabi kazanmamız gereken bir maçtı. Takımımız çok gol pozisyonları buldu ama değerlendiremedi. İnşallah teknik kadromuz bunun tedbirlerini alacaktır. Şimdi Karşıyaka maçını unutup önümüze bakacağız. Cumartesi deplasmanda oynayacağımız Kemerspor karşılaşmasını kazanıp Karşıyaka maçında kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmemiz lazım. Takımımız bu çerçevede çalışmalarını yürütüyor. İnşallah Antalya'daki taraftarlarımızın da desteğiyle Van'a 3 puanla döneriz" dedi.

 


           Yenitürk, Karşıyaka maçında takımı yalnız bırakmayan, maçın başından sonuna kadar takımını destekleyen o vefakar ve cefakar taraftarlara da teşekkür etti.
Öte yandan B.Vanspor Kemer 2003 karşılaşması Cumartesi günü saat 16.30'da Antalya Dr. Fehmi Öncel stadında oynanacak.Bölge:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER