Yenitürk: Kent olarak kenetlenmeliyiz!

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Kent futbolunun gelişmesi, büyümesi ve kırmızı siyahlı takımın bir üst lige çıkması için sadece 90 dakikalık bir maç kaldı. Birlik ve beraberlik içerisinde kentimiz ve takımımız bunu başaracak güçtedir. Bu süreçte herkesten destek bekliyoruz. Elimize geçen bu şansı Ankara'da inşallah kazanarak Van'a döneceğiz. Gün bu gündür. Hepimiz elimizi taşın altına koyarsak kazanan Van olacaktır” dedi.

Yenitürk: Kent olarak kenetlenmeliyiz!

               Çalım'dan destek çağrısı…
B.Vanspor'un final maçı öncesinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Eski B.Vanspor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, “Bu takımın başarısı için herkes gayret göstermelidir. Kent olarak takımımıza vereceğimiz maddi ve manevi destek, bize 2. Ligi getirecektir. İnanın bu şans bir daha elimize zor geçer. Bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Hepimiz elimizden gelen desteği verelim, takımımızı bir üst lige çıkartalım” dedi.


            Kandaşoglu yönetimle buluştu
B.Vanspor'un 2.lige çıkması için maddi destek sağlamak ve final maçına yakışır bir şekilde gitmek için Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yönetimle bir araya gelen İşadamı Zahir Kandaşoğlu, katkı sunabilecek iş adamlarının listesini hazırladıklarını ve maddi anlamda takımı rahatlatacaklarını belirtti.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER