Yenitürk: Şansızlıklar peşimizi bırakmıyor

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, son haftalarda şansızlıkların peşlerini bırakmadığını söyleyerek, Etimesgutspor maçında Burçak Özkanca’nın ayağının kırılmasının da şansızlıklardan biri olduğunu vurguladı.

Yenitürk: Şansızlıklar peşimizi bırakmıyor

           Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Etimesgutspor maçında sahadan 1 puanla ayrılmalarının üzücü olduğunu söyleyerek, “Ama bizi en çok üzen futbolcumuz Burçak Özkanca’nın ayağının kırılması oldu. Tedavisi için elimizden geleni yapacağız. Inşallah kardeşimiz bir an önce iyileşip formasına kavuşur” dedi.

 


          Yenitürk, son haftalarda şansızlıkların sürdüğünü belirterek, “Osman Torun'un ardından Sefa Küpeli, daha sonra ise Yakup Demir'in sakatlanması takım açısından kötü oldu. Son hafta maçımızda ise bu kez savunma oyuncumuz Burçak Özkanca'nın sakatlanması bizleri üzmüştür. Tabii ki bu sakatlıkların takıma da etkisi büyük oldu. Futbolcularımızın bir an önce iyileşip sahalara dönmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 


         Yenitürk, son haftalarda kaybedilen puanlara değinerek, “Bu durum kimseyi endişelendirmesin. İnanıyorum ki takımımız bu zor süreci başarıyla atlatacaktır. Etimesgutspor maçında çok gol pozisyonu bulduk, ama gol olmadı. Şimdi önümüzde kupa maçı var. Tamamen bu maça odaklanacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız kupa maçında Sancaktepe Belediyespor’u yenip, Sakaryaspor maçına moralli gideceğiz. Buradan her zaman her yerde takımın yanında olan desteğini veren taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci birlikte kenetlenerek takımımıza sahip çıkarak atlatacağız. İnanın kaybedilen puanlarda bizler ne kadar üzülüyorsak teknik kadro ve futbolcular da o kadar üzülüyor. Çarşamba günü oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçına tüm taraftarlarımızı takımımıza destek için bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2019, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29