Yenitürk: Taraftarlarımızın yanındayız!

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Vanspor taraftarının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Biz inandık öyle yola çıktık. Taraftarlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Taraftarlarımızın Lokal yeri tamam, içinin döşenmesi içinde çalışma başlattık" dedi.

Yenitürk: Taraftarlarımızın yanındayız!

          TFF 3. lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor 5 lig maçına çıktı.
 Kırmızı siyahlı ekip, 5 lig maçında 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Ziraat Türkiye Kupasında ise 2 maçta 2 galibiyet alarak 3. Tura yükseldi.

 


          Oynadığı 7 resmi maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan B.Vanspor'un kendi sahasında mağlubiyeti yok.
Özellikle kendi sahasında oynadığı maçlarda tribünlerin ful dolması ve karşılaşma boyunca verilen desteğin kesilmemesi gözlerden kaçmıyor.

 


          Hemen hemen her maç da takımı desteklemek için tribünlerde yerlerini alan taraftarlar yaptıkları şovlarla alkışı hak ettiklerini gösteriyorlar.
Son Kırşehirspor maçında takıma verilen destek ve yapılan şovlarla taktir alan kara kobralar deplasman maçlarında bile takımı yalnız bırakmıyor.

 


        YENİTÜRK, LOKAL İLE İLGİLİ KONUŞTU
 B.Vanspor kulüp Başkanını Lokalle ilgili açıklama     yapmasıyla rahat bir nefes alan taraftarlar, kulüp Başkan Yenitürk'ün jestine teşekkür ettiler.

 


       Taraftar lokalinin de çok yakında faaliyete geçmesiyle toplanma merkezine de kavuşacak olan taraftarlar, Van'da yapılacak maçlara lokallerinde toplanıp, yürüyerek maçlara gelmeyi hedefliyorlar.

 


        B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ise, "Taraftarlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Onlar hiçbir zaman takımı yalnız bırakmıyor desteğin en büyüğünü veriyorlar. Bir lokal ihtiyaçları vardı. Yer sorununu çözdük. İçinin döşenmesi içinde bekledik belki birileri çıkar yardımcı olur diye. Ama ne hikmetse kimse çıkmadı. Bizde taraftarlarımız mağdur etmeyeceğiz. İçinin döşemesini de biz yapacağız. Hedefi olan bir takımız. İnşallah taraftarlarımızın ve Van halkının desteğiyle sezon sonu hedefimize ulaşmış olacağız. Gerçekten kaliteli ve güçlü bir kadromuz var. Biz inandık öyle yola çıktık" dedi.

 


        Kırmızı siyahlı ekip, bu hafta sonu ise deplasman da Altındağ Belediyespor'a konuk olacak

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29