Yenitürk: Tek hedef şampiyonluk

B.Vanspor, 2018-2019 Futbol sezonunda Servet Yenitürk başkanlığında hedefine yürüyecek. Yenitürk, "Bahane yok. Tek hedefimiz Şampiyonluk" dedi.

Yenitürk: Tek hedef şampiyonluk

   Geçtiğimiz sezon devre arası B.Vanspor'un başına gelen Servet Yenitürk, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve takımı en azından Play Offa kalması için büyük çaba göstermişti.

   Teknik direktör olarak Feyyaz Uçar'ı takımın başına getiren Yenitürk, geçtiğimiz sezon devre arası hem istenilen transferleri yapamadıklarını hem de şansızlıkların peşlerini bırakmadığını dile getirmişti.

    Büyük bir taraftar kitlesine sahip olan B.Vanspor, geçtiğimiz sezon hemen hemen her maçını ful tribünlere oynamış, 34 haftalık maratonda, 14 galibiyet, 13 mağlubiyet ve 7 beraberlik alarak, ligi 49 puanla 9. Sırada tamamlamıştı.

   2018-2019 futbol sezonu Ağustos ayı sonunda başlayacak. Yeni sezonda kulüp başkanlığını yeniden yürütecek olan Servet Yenitürk teknik direktör olarak da Feyyaz Uçar'la yola devam edecek.

   Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, B".Vanspor büyük bir camia ve büyük bir kulüptür. Bizde görevi yeniden devr alarak takımımızı layık olduğu konuma getirmek için çalışmalarımıza başlamış durumdayız. Bu sezon hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur. O açıdan ince eleyip sık dokuyacağız. Transferde bizleri hedefe taşıyacak futbolcuları almak için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Gerek 3 hocamıza izlettiğimiz ve gerekse şahsım ve teknik direktörümüz Feyyaz Uçar hocamızla izlediğimiz ve belirlediğimiz futbolcular var. Bu futbolcularla ön görüşmelerimiz oldu. Şimdi ise imzaları atmak için bir çalışma yürütüyoruz. Hedefimiz Van'a ve Van'lıya yakışır bir takım kurmak ve Şampiyon olmaktır" dedi.

     Yenitürk, sözlerine devamla "Bizlere her konuda yardımcı olan Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu'na, genel sekreterimiz Mustafa Yalçın'a çok teşekkür ediyoruz. Transferlerle ilgili çalışmalarımızı ve atacağımız adımları önümüzdeki günlerde Van spor kamuoyuyla paylaşacağız diyen Yenitürk, taraftarların alınmadığı kapalı tribünleri faal duruma getirmek içinde bir çalışmamız olacak. Çünkü kapalı tribünlerde taraftarların olması da bizim avantajımızadır. Yapılacak yeni bir stat bir iki sezona yetişmeyeceğine göre, mevcut stat dı mutlaka elden geçireceğiz. Taraftarlarımız merak etmesin, İnşallah bu sezon çok güzel olacak" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER