Yenitürk'ten, emeği geçenlere teşekkür

Vanspor FK Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Bodrumspor karşısında alınan 4-0’lık galibiyette emeği olan herkese teşekkür ederek, “Oyunculardan, teknik heyete, taraftardan, basına kadar kimin emeği varsa teşekkür ediyoruz” dedi. Yenitürk, liderlik koltuğuna oturmanın da kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Yenitürk'ten, emeği geçenlere teşekkür

               Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Bodrumspor karşısında alınan 4-0’lık galibiyet sonrası 10 puanla liderlik koltuğuna oturduklarını belirterek, haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

 


         Sergilenen oyundan memnun kaldıklarını ifade eden Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Oyuncularımızın performansı, futbol ve kazanma adına verdiği mücadele takdire şayandır. Öncelikle bu güzel galibiyetten dolayı teknik kadromuzu ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyor, Bodrum'da bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu güzel galibiyeti kentimize taraftarlarımıza ve Vanspor'a gönül verenlere armağan ediyoruz” dedi.

 


          Yenitürk, lider olmalarının sevindirici olduğunu da vurgulayarak, “3. sırada geldiğimiz Bodrum'dan Lider olarak Ziraat Türkiye Kupası maçı için Balıkesir'e gitmek bizim açımızdan mükemmel oldu. Bodrumspor karşısında takımımız maçın başından sonuna kadar baskılı bir mücadele verdi. Golü bulduktan sonra da rehavete kapılmadan verilen mücadele sonunda attığımız 4 golle haftanın en farklı galibiyetini bununla birlikte liderliği de almış olduk. Kaliteli ve tecrübeli bir takımımız var. Şuanda futbol adına kentimizde güzel bir hava esiyor. İnşallah verilecek maddi ve manevi desteklerle emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Tabi bu süreçte maddi destek şart. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Balıkesirspor'a konuk olacağız. Takımımıza inanıyor güveniyoruz. Kazanırsak kupada da yolumuza devam ederiz. Kaybedersek tamamıyla lige odaklanacağız” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29