Yenitürk'ten Feyyaz Uçar'a destek...

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yentürk, Teknik Direktör Feyyaz Uçar'a sahip çıkarak, "Sabretmesini bilelim. Şu an en büyük destekçilerimizden biri Feyyaz hocadır" dedi.

Yenitürk'ten Feyyaz Uçar'a destek...

         B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, son maçta taraftarların Feyyaz Uçar'ı istifaya çağırması ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

 


            Yenitürk, herkesin sabırlı olması gerektiğini belirterek, "Bizler bu takımın başarısı için canımız, malımız mülkümüzle gayret ediyoruz. İşimizi gücümüzü bırakmış herşey Van ve Vanspor İçin deyip hergün destek veriyoruz. Benim bu yolda tek destekçim de Teknik Direktörümüz Feyyaz Uçar'dır. Şampiyon olacaksak Feyyaz Uçar ve şu anki yönetimle şampiyon olacağız. Aksi takdirde Vanspor bir yedi yıl daha yerinde sayar. Allah göstermesin belki BAL ligine bile dönebilir"ifadelerini kullandı.

 


           Yenitürk, takıma destek verilmediğini de söyleyerek, "Takıma destek çıkan yok. Sahibimiz yok. Gelen her hoca bu yedi yıl içinde sadece para için gelmiştir.Takımı dağıtmış bitirmiş ardından utanmadan mahkemeyle icralarla fazla fazla paralar alarak defolup gitmiştir. En azından Feyyaz Uçar onurlu, kişilikli, mütevazı, beyefendi, takımımızı sahiplenen ve en son parayı düşünen hocamızdır. Ona sahip çıkalım, çünkü destekçimiz Feyyaz Uçar'dır. Feyyaz Uçar ile geldim, Feyyaz Uçar'la da giderim. İstifa diyenlere sesleniyorum. Yeterki Vnsporumuza sahip çıkan bir kişi çıksın. Sizin demenize gerek yok, yarın bırakmaya hazırız. Biz ailemizi işimizi güzümüzü bırakmış ve hatta üstünede maddi desteğimizi vererek bu güzel kentin takımını üst liglere taşıma mücadelesi veriyoruz. Düşünün her maçta sonuç ne olursa olsun tribünler ful doluyorsa, kente futbol heyecanı son yılların en güzel anını yaşıyorsa bunun da kıymetini bilmek lazım. Şu anda yalnız kalmışız, istifa sesleri yerine destek sesleri gelirse herşey çok da daha güzel olacak. Biz gönlümüzle yüreğimizle Vanspor'un yanındayız. Bu yolda destek istiyoruz. Herşey Van ve Vanspor için" dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER