Yenitürk: Vanspor bizim vaz geçilmezimizdir

Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olan B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, kesinlikle Vanspor'u bırakmayacağını açıkladı. Vanspor'un vaz geçilmezleri olduğunu söyleyen Yenitürk, "Takımın başarısı için gerekeni yapacaklarını dile getirdi.

Yenitürk: Vanspor bizim vaz geçilmezimizdir

      Bölge: Salih Deniz
      TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.B.Vanspor'un devre arasında yapılan kongresinde, Kulüp Başkanlığına İşadamı Servet Yenitürk seçilmişti.

 


      Kulüp Başkanı olduğunda herkesin takdirini toplayan Servet Yenitürk, geçtiğimiz gün Ak Parti'den Milletvekili aday adayı oldu.
Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Milletvekili adayı olunca, taraftarları ve spor severleri bir merak sardı.
B.B.Vanspor'un geleceğini merak edenlerin merakını gidermek için Bölge Gazetesine açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "B.Vanspor Van'ın ve bizlerin vazgeçilmezidir. Göreve geldiğimiz de takımın başarıya ulaşması için elimizden gelen her şeyi yaptık. Ama şansızlıklar peşimizi bir türlü bırakmadı. Çok iyide olmadık, çok kötüde olmadık. Önümüzde 1 maçımız kaldı. Onu da atlattıktan sonra inşallah önümüzdeki sezon için adımlar atmaya başlayacağız" dedi.

 


       24 Haziran seçimlerinde Ak Partiden Milletvekili aday adayı olduğunu belirten Yenitürk, "Ama kesinlikle B.Vanspor'u yalnız bırakacağım kimsenin aklına gelmesin. Takımın başarılı olması bir üst lige çıkması için elimizden ne gelirse yapacağımızdan kimsenin kuşkusu da olmasın. Önümüzdeki sezon inşallah iyi bir yönetim ve iyi bir takım kadrosuyla ilimiz futbolunu layık olduğu konuma getireceğiz diyen Yenitürk, Millet Vekili adayı olmamız ve Millet Vekili seçilmemiz halinde belki de daha güçlü olacağız ve kesinlikle B.Vanspor'u yalnız bırakmayacağız. Çünkü biz B.Vanspor'u seviyoruz. B.Vanspor'un ilimiz için ne kadar önemli olduğunun da bilincindeyiz. O yüzden kesinlikle B.Vanspor'u bırakmayacağım, her daim başarısı için mücadeleye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29