Yer bulamayan İranlı turistler misafirhanede ağırlandı

Van Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren refakatçi misafirhanesi bayram tatili için kente gelen ve otellerde yer bulamayan İranlı turistleri misafir etti.

Yer bulamayan İranlı turistler misafirhanede ağırlandı

    Van Büyükşehir Belediyesi refakatçi misafirhanesi Sosyal Belediyecilik anlayışıyla kapılarını bu kez bayram tatilli için kentte gelen İranlı turistlere açtı.

    Yaşanan yoğunluktan dolayı kentte otel bulamayan İranlı turistler, Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerle şehir merkezinden alınarak Sosyal Hizmetler ve Yardımlaşma Daire Başkanlığı'na bağlı refakatçi misafirhanesine getirildi. Çoğunluğunu ailelerin oluşturduğu yaklaşık 100 İranlı turist burada odalara yerleştirildi. Bayram tatili için geldikleri Van'da otel bulamadıkları için büyük mağduriyet yaşadıklarını anlatan İranlı turistler, kendilerini misafirhanede ağırlayan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

   Kente ekonomik anlamda büyük katkı sağlayan İranlı turistleri Van'da görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise kente gelen her turistin değerli olduğunu belirtti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2019, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29