Yıldırım: Uyanık olacağız, düşmanlarımıza fırsat vermeyeceğiz

Başbakan Yıldırım, “Türkiye’nin güneyinde terör devleti kurmak istiyorlar. En büyük engeli de Recep Tayyip Erdoğan olarak görüyorlar. Düşmanlarımıza fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Yıldırım: Uyanık olacağız, düşmanlarımıza fırsat vermeyeceğiz

           

  Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin İstanbul Bağcılar'da düzenlenen mitinginde konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

            -AK Parti'nin yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. AK Parti yapım ekibidir. Bir de yıkım ekibi var unutmayın. Bu seçim, yapım ekibiyle yıkım ekibi arasında geçecek.

 

 

    -Bunların hiç terörle mücadele, FETÖ ile mücadele gibi bir şey ağızlarından çıktı mı? Çıkmaz. Çünkü aday olur olmaz Edirne'ye nefes nefese giden, halkı isyana çağıran, PKK'nın sözcüsü durumundaki hapishanedeki Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden Muharrem İnce'den bu ülkede terörle mücadele gibi bir şey duyamazsınız.

 

 

      -Kazanımlarımızı kaybettirmeye kimsenin hakkı yok, buna yüce milletimiz asla müsaade etmez.

-Türkiye'nin üzerinde bir plan var, plan çok açık; Türkiye'nin güneyinde bir terör devleti kurulmak isteniyor. Böylelikle Türkiye'yi terbiye edeceklerini zannediyorlar. Bu planın önündeki en büyük engeli de Recep Tayyip Erdoğan olarak görüyorlar. Onun için uyanık olacağız, düşmanlarımıza fırsat vermeyeceğiz. Kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER