Yılmaz: Bu maçı kazanacak güçteyiz!

B.B.Vanspor Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz, Darıca Gençlerbirliğispor maçını kazanacak güçte olduklarını belirterek, "Takımıma güveniyorum" dedi.

Yılmaz: Bu maçı kazanacak güçteyiz!

               Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.B.Vanspor, bugün grubun güçlü ekiplerinden Darıca Gençlerbirliğispor'u konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.
    7 Puanla 4. Sırada yer alan B.B.Vanspor teknik direktörü Erdoğan Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada 4 maçı geride bıraktıklarını söyleyerek, "Tabi biz 3 maç oynayabildik. Genel anlamıyla ligde işler çokta istediğimiz gibi gitmedi. Sezon başında 4 maçta 7 puan da kötü değil, ama oynadığımız rakiplere baktığımızda 9-10 puan alabilirdik. Sezon başı takımların güç denge farkları var. Ama bunları geride bıraktık. Kupa maçında iyi bir mücadele ortaya koyduk. Bu bizim için moral anlamda iyi oldu, ama kupadaki motivasyon üst seviyedeydi. Rakipte futbol oynamayı düşündüğü için, güzel bir oyun ortaya çıktı. Fakat lig farklı. Ligde sadece bizi oynatmamaya çalışan döndürmeyen rakiplerle oynuyoruz" dedi.
   Rakiplerin B.B.Vanspor'a karşı üst düzey motivasyonla oynadığını anlatan Yılmaz, "Bize karşı üst düzey bir motivasyonla oynadıkları için bazen zorlanıyoruz. Yeşil Bursaspor maçının ilk yarısında, 4 pozisyonumuz var. Birini atsak, maçı farklı alırdık. Tabi bu maçı geride bıraktık. Şimdi önümüzde ligin en iyi takımlarından biri olan Darıca maçı var. Bu maç üst sıralardaki yerimizi belirlemede önemli bir maç. Yenersek onları demorilize etmiş olacağız. Zor ve önemli bir maç. Bu maçı taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Kazanmak içinde tüm şartlarımızı zorlayacağız. Maçı sakatlıklar yaşanmadan kazanırsak bizim açımızdan çok daha iyi olacaktır. Pazar günkü maça hasarsız gitmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
   Darıca Gençlerbirliğispor maçını kazanacak güçte olduklarını yineleyen Yılmaz, "Takımıma güveniyorum. Kazanmak içinde elimizden geleni yapacağız. Gürol'ün sakatlığı var. Dizinde hasar var. Onun dışında önemli bir sakatlığımız yok. Bizi sevindiren başka hasarımızın olmaması. İnşallah bu maçı geçtikten sonra önümüzü daha rahat görebiliriz. Zorlu bir süreç. Çünkü her takım çok zorluyor. Kimi zirveye kimi küme düşmemeye oynayacak. O yüzden haftalar geçtikçe bu yarış daha da kızışacak. Bizi zor bir dönem bekliyor. O yüzden buralarda avantajı elde edebilirsek bizim için iyi olacak. Bu ara kazanmanın iyi olacağını dile getiren Yılmaz, yarınki maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER