Yılmaz: Geleceğin yıldız futbolcularını yetiştiriyoruz

Bir dönemler kaptanlık pazu bandıyla Vanspor'da forma giyen ve belli süre Teknik Direktörlük yapan Zeki Yılmaz, açtığı futbol okulunda yıldız futbolcular yetiştirmeye çalıştığını belirtti.

Yılmaz: Geleceğin yıldız  futbolcularını yetiştiriyoruz

        Vanspor'un efsane Kaptanı Zeki Yılmaz tarafından 2010 yılında kurulan 'Kaptan Zeki Futbol Akademisi' küçük Futbol sevenlerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

 


      Geleceğin Futbol yıldızlarını yetiştirmeye çalışan efsane  Kaptan Zeki Yılmaz; Futbol okulumuz 2010 yılında  açılmıştır. Doğu ve Güneydoğu'daki  ilk özel futbol okuludur.

 


       8 yıldır Van'daki çocuklarımıza futbol eğitimi veren kaptan zeki futbol akademisi öncelikli amacı çocuklarımızı futbolun temel eğitimini vermek eğlenceli ilgili alakalı güven çerçevesinde çocuklara hem futbol eğitimi anlamında hem de özgüven anlamımda ciddi katkılarda bulunuyor" dedi.

 


    Önemli Kulüplere Oyuncu Verdik
Kaptan Zeki Futbol Akademisinden çok başarılı işler yaptığını söyleyen Zeki Yılmaz, "Okulumuzdan 20'ye yakın oyuncuları önemli kulüplerin alt yapısına verdik. Bunlardan 3-4 tanesi profesyonel oldu. Futbol bilgilerini disiplinli bir şekilde çocuklarımıza vererek Türkiye'nin en büyük kulüpleri olan Galatasaray, Fenerbahçe, Bucaspor ve Hatayspor'a futbolcu gönderdik. Çalışmalarımızı kale yolundaki Maraton halı saha tesislerinde yapıyoruz. Haftada iki gün yapılan çalışmalarda 06 ile 13 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz servis ile eğitim veriyoruz" diye konuştu.

 


     Kaptan Zeki Kimdir?
Vanspor'un alt yapısında yetişen daha sonra Vanspor'da uzun yıllar top oynadı.
17 yıllık  profesyonel futbol hayatında 4 ayrı  takımlarda Futbol oynadı. Değişik takımlarda  8 yıl takım kaptanlığı yapan Zeki Yılmaz Vanspor'un da unutulmaz büyük kaptanlarındandır. Kaptan zeki Yılmaz, Vanspor'da da 3 yıl takım kaptanlığı yaptı. Futbolcu kariyerini tamamladıktan sonra  Vanspor'da  2 ayrı dönemde de teknik direktörlük yapmıştır 6 yıldır da profesyonel liglerde teknik direktör olarak görev yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29