Yollar Büyükşehir ile güzelleşiyor

Van’ın Tuşba İlçesi Tabanlı ve Şahgeldi mahalleleri tozlu ve çukurlu yollardan Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla kurtuldu.

Yollar Büyükşehir ile güzelleşiyor

          Yaptığı çalışmalarla vatandaşın büyük takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelere yaptığı hizmetleri devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 3 kilometrelik Tabanlı ve Şahgeldi mahalle yolları Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından sıcak asfaltla buluşturuldu. Yolların eski ve yeni hali hizmetin kalitesini ortaya koyarken, mahalle sakinlerini ise sevindirdi.

 

 

      Yapılan yol ve asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Mahalle sakinleri “Artık daha güvenli yollarda seyahat ediyoruz. Eski yollarımız çok kötüydü. Araçla gidip gelirken çok zorluk yaşıyorduk.  Şimdi yollarımız çok modern bir yapıya kavuştu. Allah yapanlardan razı olsun” ifadelerini kullandılar.  

 

 

       Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı yol yapım çalışmaları kapsamında Tuşba ilçesinde 50 kilometre BSK sıcak asfalt ve 26 kilometre sathi kaplama olmak üzere toplam 76 kilometre yol yaparak vatandaşların hizmetine sundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER