Yöresel Ürünler Fuarı açıldı

Van'da Anatolia Grup tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı' kapılarını ziyaretçilere açtı.

Yöresel Ürünler Fuarı açıldı

  Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuara Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Eşi Meral Bilmez, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çohaz, Van İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Görentaş, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şefik Eren, Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Van TSO Genel Sekreteri Cengiz Aras, Anatolia Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgün Can Çelik ve davetliler katıldı.   

  "FUARLARIN BÖLGE EKONOMİSİNE ÇOK BÜYÜK KATKISI VAR"

  Açılış konuşmasını yapan Anatolia Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgün Can Çelik, "Her fuarda ve her bulunduğum ortamda Van içi ikinci memleketim söylüyorum. Bazı arkadaşlar soruyorlar. Neden ikinci memleketin? İnsan memleketinde huzur bulur. Van'da kendimi huzurlu ve mutlu buluyorum. Fuarların bölge ekonomisine çok büyük katkısı var. Van fuarlar şehri olmasına adına çok emin olma adımlarla ilerliyor. Biz bu bağlamda beşinci fuarımız olan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdik. Memleketimize hayırlı olsun. Fuarımız 5-14 Mar tarihleri arasında açık kalacak. Fuarımızdan birçok bölgeden ve ilden ürünler bulunmaktadır. Bu vesile ile tüm Van halkını fuarımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

  Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ise, bil il için fuarların önemli olduğunu vurguladı.

  Bu tür fuarların ilin tanıtımına ciddi katkılar sağladığını belirten Vali Bilmez, daha sonra beraberindekilerle birlikte fuardaki stantları dolaşarak hayırlı olması temennisinde bulundu.

   Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29