YTY'nin geleneksel iftarları sürüyor

Uzun yıllardır inşaat sektörü başta olmak üzere, yol yapım, baraj yapımı, konut sektörü, alt ve üst yapı konusunda başarılı işlere imza atan YTY Firması, geleneksel iftarlarını devam ettiriyor. YTY Firması yönetici ve personelleri geleneksel iftarda bir araya geldi.

YTY'nin geleneksel iftarları sürüyor

           Van'ın en köklü firmalarından biri olan YTY Firması'nın geleneksel iftarına, firma sahipleri Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman ile personeller büyük ilgi gösterdi. Bazı davetlilerin de katıldığı iftar programı sonrası çaylar içildi, sıcak sohbetler yapıldı.

 

 


             Bölgenin en önemli firmalarından biri olan ve bugüne dek alt yapı ve üst yapı inşaat- taahhüt işlerinde başarılı bir şekilde faaliyet gösteren YT firması, geleneksel iftar programını bu yıl da devam ettirdi. Yörük Apartmanın giriş katında verilen iftar yemeğine Firma Sahipleri Abdurrahman Yörük, Rıza Yarımbatman ve davetlilerin yanı sıra, yaklaşık 150 personel katıldı.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cafer Karakoç ve Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş'ın da katıldığı iftar programında, firma yetkilileri ve personeller arasındaki muhabbet dikkat çekti.

 


           Yaklaşık 50 yıldır Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman'ı tanıdığını ve 22 yıldır söz konusu firmanın çalışanı olduğunu söyleyen Cahit Özbey, "Sayın Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman ile 50 yıldır bir aradayız. Ben aynı zamanda 22 yıldır burada personelim. Bir kez olsun onlardan incinmedik. Bizlere hiçbir zaman patronluk taslamadılar. Onlardaki memleket sevdası, anlatmakla bitmez. Bu memleketin kalkınması için ne kazanıyorlarsa, yine bu memlekete yatırıyorlar. Yaptıkları birçok işte rızaya büyük önem veriyorlar. Allah'ın da rızasını kazanmak için çabalıyorlar. Özellikle devletin yol, köprü, okul gibi işlerinde kaliteye büyük ehemmiyet gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

 


          İftar programına katılan Gazetemiz Sahibi Cafer Karakoç ise, İşadamları Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman'ın Van için büyük kazanç olduğunu söyleyerek, kendilerine her konuda destek çıkılması gerektiğini hatırlattı.
İftar programı, teravih öncesi sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER