YYÜ'de 'Dengeli Dijitalleşme' semineri...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (Van YYÜ) Dijital Denge Derneği Kurucusu Tuğba Şengül tarafından “Dengeli Dijitalleşme Semineri" semineri verildi.

YYÜ'de 'Dengeli Dijitalleşme' semineri...

   Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak öğrencilerin girişimcilik ruhlarının gelişmesi,  eğitim ve öğretim faaliyetlerinin dışında da farklı deneyimler  kazanabilmeleri amacıyla üniversitede birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

   Bu etkinliklerin devamı olarak İstanbul'dan Dijital Denge Derneği Kurucusu Tuğba Şengül'ü davet ettiklerini ifade eden Rektör Şevli, "Tuğba Hanım bizleri kırmayıp seminer vermek için buraya geldi. Öncelikle ben Van adına,  üniversitem adına vereceği bu önemli seminer için kendilerine teşekkür ederim.  Önce hayat, sonra teknoloji. Hakikaten bu dengeyi kurmak çok önemli.  Biz üniversite olarak hem şehrimizi hem de gençlerimizi tehlikelerden korumak zorundayız. Onları dijital saldırılardan korumak zorundayız.  İnternetin küçük çocuklarımızın elinde olduğu bir çağdayız. Bu dengeyi nasıl sağlayacağımızı Tuğba Hanım anlatacak. İnşallah bu etkinlik faydalı olacak." şeklinde konuştu.

 

   Rektör Şevli'nin ardından Dijital Denge Derneği Kurucusu Tuğba Şengül "Dengeli Dijitalleşme" başlıklı bir seminer verdi. Seminerde önemli bilgiler veren Şengül katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.  

   Etkinliğe Vali Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez, Rektör Prof. Dr.  Hamdullah Şevli'nin eşi  Duygu Şevli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Kayri, Prof. Dr. İsmail Hakkı Ekin, YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Sebaheddin Şevgin, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Gökhan Oto, akademisyenler, STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

   Program toplu fotoğraf çekimi ve plaket sunumun ardından sona erdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29