YYÜ'de İnovasyon Yönetimi konferansı…

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) "Turizm İşletmelerinde İnovasyon Yönetimi" konferansı düzenlendi.

YYÜ'de İnovasyon Yönetimi konferansı…

   YYÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu'nda görevli Dr. Öğretim Üyesi Emine Cihangir'in hazırladığı "Turizm İşletmelerinde İnovasyon Yönetimi ve İyi İnovasyon Örnekleri Danışmanlık Hizmeti ve Uygulaması" DAKA Projesi kapsamında düzenlenen atölye çalışmalarının ardından "Turizm İşletmelerinde İnovasyon Yönetimi" konulu konferansı düzenlendi.

    İnovasyon Yönetimi Danışmanı Müjgan Çetin tarafından verilen konferansta konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal inovasyon çalışmalarının önemine değinerek, "Çok güzel bir proje hazırlanmış. Gerçekten dünya da turizm çok önemli bir yere sahip. Artık sanayiden daha önemli bir sektör haline gelmeye başladı. Bu bakımdan hazırlanan proje çok anlamlıdır. Biz hem iklimizin hem de ülkemizin daha ileri noktalara taşınması için her alanda olduğu gibi turizm alanında da yapılan projelere destek vermeye devam edeceğiz. Bu projeyi hazırlayan hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

   Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ise turizmle ilgili yaptıkları çalışmaları içeren bir konuşma yaptı.

    Projeyi hazırlayan Dr. Öğretim Üyesi Emine Cihangir'de yaptığı konuşmada projeyi hakkında bilgi verdi.

    Konferansa Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Faruk Alaeddinoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Reha Saydan, YYÜ Teknokent Genel Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Necat Görentaş, Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şeremet, Van YYU Proje Destek Ofisi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Oğrak ve Uzman Yakup Karakuş, İranlı iş insanları ve öğrenciler katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER