YYÜ öğrencilerinden Kandaşoğlu'na destek

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Yapı-Tasarım kolu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu’na destek ziyaretinde bulundular.

YYÜ öğrencilerinden Kandaşoğlu'na destek

       Düzenlenen ziyarette öğrencilere tavsiyelerde bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, “Öncelikle bizleri bu seçim sürecinde desteklemek amacı ile ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Siz genç nesil öğrencilerimiz bizim için, toplumumuz için ve Türkiyemiz için çok önemli ve değerli bireylerimizsiniz. 7 Nisan’da yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimi için tekrar aday olduk ve önceki dönemde olduğu gibi yapmış olduğumuz projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. 57 arkadaşımız ile birlikte 19 meslek grubumuzla birlikte tekrar oda seçimlerine talip olduk” dedi.


      Kandaşoğlu, gençlere tavsiyelerde bulunarak “Genç yaşlarda edinilen çalışma alışkanlığı ileriki yaşlarda büyük kolaylık sağlıyor ve olmaz denilen ne varsa çok çalışınca oluyor. Hayatımın tüm evresinde bu böyle oldu ve çok çalışınca zorluk kalmıyor bu nedenle kararlı olun, istediklerinizi netleştirin, istikrarlı bir şekilde çalışın ve inanın” şeklinde konuştu.
Okumanın önemine değinen Kandaşoğlu, gerçekleşen sohbette öğrencilerin sorunlarını yanıtladıktan sonra öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER