Zeki Yılmaz'dan birlik mesajları…

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, Van’da özellikle spor camiasında birlik ve beraberliğin artması gerektiğini vurgulayarak, “Be kentte başarı istiyorsak eğer, herkesin birbirini desteklemesi gerekir. Sağda-solda başarılı olanları çekiştirerek, birbirimizi kırarak hiçbir yere varamayız” ifadelerini kullandı.

Zeki Yılmaz'dan birlik mesajları…

   Van Masterler Derneği üyeleri 16-21 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan Uluslararası arası Türkiye Masterler futbol turnuvası öncesi Elite World Otel'in ev sahipliğinde yemekte bir araya geldi.

   Otelin Genel Müdürü Oktay Aksoy’un ikramları ile verilen yemekte bir araya geldiklerini söyleyen Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, “Antalya’da yapılacak turnuva öncesi bir kaynaşma olsun diye bir araya gelelim istedik. Bizim amacımız bu derneği kurarak spor camiasında uzun yıllar hizmet vermiş isimleri bir çatı altında buluşturmaktı. Antalya’da birkaç yıldır yapılan ve ülkedeki birçok takımın katıldığı turnuvada Van ekibi olarak önemli başarılar elde ettik. Fair play ödülleri aldık, gol krallığı ödülleri aldık. Bizim amacımız birlik beraberlik içinde, hoş görü içinde spor camiasının kaynaşması adına çalışmaktır. Van’da spor konusunda başarılı olunması, yeni futbolcuların çıkması, spor konusunda isim yapmış kişilerin arenaya çıkarılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

   Daha sonra söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, güzel davetten dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Geçen sezon Antalya’da yapılan turnuvaya katıldım. Benim için çok güzel bir hatıra oldu. Van’ın tanıtımı adına güzel bir organizasyon olduğunu söyleyebilirim. Masterler derneğinin aktif çalışmalarının sürmesini diliyorum” dedi.

   Genel Müdürlük projelerinin ‘Koşabiliyorken Koş’ projesinden de söz eden İnanç, “Yürüyüş ise yürüyüş, koşma ise koşma, yüzme ise yüzme… Yani herhangi bir sporu devam ettirmek adına gayret göstermek lazım. Bizler de herkese sporu tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

   Vanlı masterleri önemsediklerini belirten Nevzat İnanç, “Biz şimdi herhangi bir spor ile uğraşıyorsak, ileride dönüp dolaşıp Masterler Ailesi’ne katılacağız. Ben şimdi burada bir müdürlük görevini yürütüyorum, ama yarın bu görevden ayrıldıktan sonra sizlerin çatısı altında buluşacağım” şeklinde konuştu.

   Otelin Genel Müdürü Oktay Aksoy’a bir kez daha teşekkür eden İnanç, “Oktay Aksoy ve ailesini yakinen biliyorum. Mütevazı insanlar. Kendilerine jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

   Söz konusu yemekli programa; Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ın yanı sıra,Gazeteciler; Şükrü Akyüz, Erdal Perihan, İkram Kali, Bişar Ulutaş, Salih Deniz, Rıdvan Can, Ayhan Yazlık, Nazlı Timur ve Özkan Altunkaynak ile masterler üyeleri katıldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER