Zorluoğlu ve Yenitürk maç sonrası neler söyledi?

Van Valisi Murat Zorluoğlu ile Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, B.Vanspor'un Alibeyköyspor'u yendiği maç sonrası konuştu. Vali Zorluoğlu, takımın galibiyetinin sevindirici olduğunu ifade ederken, Yenitürk ise bir an önce kapalı tribünlerin yapılmasını istedi.

Zorluoğlu ve Yenitürk maç sonrası neler söyledi?

          TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor'un Alibeyköyspor'u yendiği maç sonrası, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ile Kulü Başkanı Servet Yenitürk açıklamalarda bulundu.

 


        Vali Zorluoğlu, takımın kazanmasının sevindirici olduğunu belirterek, "B.Vanspor'un kazanmış olması kentte de güzel bir moral oluyor. Taraftarların maç boyunca takımı desteklemesi de sevindiricidir" dedi.

 


       Vali Zorluoğlu, Gençlik Spor Bakanlığı ile temaslarda da olduklarını söyleyerek, kapalı tribünlerin bir an önce yapılması için çalıştıklarını ifade etti.

 


      B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk de galibiyetin kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Alibeyköyspor maçını kazandığımız için gerçekten de çok mutluyuz. İnanıyoruz ki önümüzdeki maçlarda da güzel sonuçlar alacağız. Taraftarlara ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten de doksan dakika boyunca bizleri desteklediler. Güzel tezahüratlar oldu. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

 


     Yenitürk, Erokspor maçında da galibiyet elde etmek istediklerini söyleyerek, daha sonra kupada da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade etti.


      Erokspor maçının galibiyetle bitmesi halinde bir sonraki maçta Van'da taraftarların maç izleyeceği alanın kendilerine yetmeyeceğini hatırlatan Yenitürk, bir an önce kapalı tribünlerin inşasının yapılmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER