B.Vanspor'da başarı konuşuluyor

         Bugünlerde Van'ın her tarafında Vanspor'un başarısının konuşulması gerçekten çok güzel.
Yeni kurulan bir ekibin sezon başında aldığı başarılı sonuçlar ilerisi için güzel mesajlar vermeye başladı.
Ekibimizin oynadığı 4 resmi maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alması, rakip filelere 6 gol gönderip kalesine 1 gol görmesine batığımızda, takım tamamen üstündeki uyum sorununu atığında her şeyin çok daha güzel olacağını bizlere gösteriyor.
 Kupa maçını 2-0 kazanarak bir üst tura çıkan ekibimiz, lig maçında ise Alibeyköyspor'u konuk etti.

 


        Teknik direktör Feyyaz Uçar cezası nedeniyle saha kenarında yer almadı. Hem cezası olan teknik direktör Feyyaz Uçar ve hem de stadı dolduran binlerce taraftara galibiyet hediye etmek ve Şampiyonluk hedefinden şaşmamak isteyen ekibimiz, şu ana kadar oynadığı maçlara baktığımızda, bu maçta daha istekli arzulu ve kazanamaya adapte olmuş gördük.
 Özellikle kendi sahamızda sıkıntısını yaşadığımız galibiyet zincirini kırmak isteyen ekibimiz, mükemmel bir mücadele verdi.
Rakip Alibeyköyspor zaman zaman etkili olmaya çalışsa da maçı koparamayacağını anladığı anda itibaren, ekibimizin baskılarını durdurmak için oyunu soğutma planlarını devreye soktu.

 


       En az beraberliği alırım düşüncesiyle kapanmaya başlayan Alibeyköyspor kalesini ablukaya alan ekibimiz, Uğur Karakoç'un güzel golüyle skor üstünlüğünü eline geçirdi.
Golden hemen sonra beraberlik için açılan Alibeyköyspor bir şeyi hesaba katmadı. O da Çağrı Tekin'di. Çağrı Tekin eline geçen fırsatı güzel değerlendirerek Alibeyköyspor filesini bir daha havalandırarak takıma rahat bir nefes aldırdı.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında kalemizde gördüğümüz gol çokta etki etmedi ekibimiz karşılaşmayı 2-1 kazanarak taraftarların muhteşem tezahüratlarıyla sahadan ayrıldı.
 Şimdi önümüzde Esenler Erokspor maçı var.

 


      Bu maç çok önemli.
Ekibimiz bu maçı kazandığında hem takım hem de kent tamimiyle Şampiyonluk havasına girecek.
İşte o zaman geçmiş günlerin rüzgârı kentimizde esmeye başlayacaktır.
Buradan İstanbul'da bulunan tüm taraftarlarımızı takıma destek için Esenler Erokspor maçına davet ediyoruz. Alibeyköyspor galibiyetiyle kentimizde futbol coşkusunu yeniden yaşatan B.Vanspor yönetimine, teknik kadrosu ve takım kadrosuna teşekkür ediyoruz.

 


     Burada taraftarları unutmamak lazım.
 Tribünleri dolduran binlerce taraftar gerçekten mükemmel bir destek verdi.
Bu destek de taktire şayandır.
Grup kara kobralara yürekten teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE

banner29