BEN DİKTATÖRÜM ARKADAŞ VE DE DİKTATÖRÜ DESTEKLİYORUM!!!

   Ne diyelim ki, şimdi?
Neler anlatalım?
   Hangi hususa değinelim!
O kadar çok yazıldı ve çizildi ki bu konu?
Seçimlerden bahsediyorum.
   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi zaferinden. Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde hiç kimseye nasip olmayacak büyük başarıdan.
   Tabii ki önce bu hakkı teslim etmek gerekir. Kim ne diyebilir ki bunun aksine!
Diktatör diye nitelendirilen bir lider, nasıl oluyorsa halkın gönlünde taht kurarak 20 yıla ulaşacak büyük bir teveccühe mahzar oluyor.
   Bu nasıl bir diktatör ki en yaşlısından gencine kadar herkesin dilinde, duasında…
Bu nasıl bir diktatör ki, "muhtar olamayacaksın, seni başkan yaptırmayacağız!" sayıklamaları ardından hâlâ yükselişini sürdürüyor?
   Bu nasıl diktatör ki, ülke menfaatlerini korudukça bizi lime lime etmeye hazır olan İsrail ve aynı zihniyete sahip Avrupalılar ve FETÖ'cüler tarafından beddualarla anılıyor?
Bu nasıl diktatör ki sadece ülkemizde değil dışarıda da gerçek Müslümanlar, mazlumlar ve kimsesizler tarafından alkışlanıyor?
Bu nasıl bir diktatör ki, Cumhuriyet tarihinde hayal edilemeyen yolları, barajları, köprüleri, havaalanlarını bir bir tamamlıyor.
   Denizin altından tüneller geçiriyor?
Bu nasıl diktatör ki en ücra köye varıncaya kadar vatandaşının gönlüne dokunuyor; onlarla el ele gönül gönüle verebiliyor?
   Bu nasıl diktatör ki Kürtçenin telaffuz dâhi edilemediği, Kürtlerin kimliklerini açıklayamadığı bir dönemi ters düz edebiliyor. Kürtlere   birinci sınıf insan muamelesi verilmesi için tüm algıları yok edebiliyor?
   Bu nasıl bir diktatör ki sözde insan havarisi kesilen ve sürekli merhametten ve barıştan, insan haklarından dem vuran Avrupalıların korkulu rüyası hâline gelen milyonlarca Suriyeli mazluma kucak açabiliyor?
   Bu nasıl bir diktatör ki PKK'nın şehre indiği, insanlardan haraç aldığı ve şehirlerin korku girdabına girdiği bir dönemde Yavuz gibi elini masaya vurarak "edi bese!" kalkışıyla devletin otoriter yüzünü öne çıkararak terörün belini bir daha kalkamayacak derecede kırıyor?
Yoksa tüm bunları yaptığı için mi diktatör?
Terörün belini kırdığı için mi?
   Türk'ün ve Kürd'ün hakkını İsrail'e; FETÖ'ye teslim etmediği için mi diktatör?
Günde üç saat uyuyup ömrünü bu millete feda ettiği için mi diktatör?
Türkiye'yi baştan sona yeniden inşaa ettiği için mi diktatör?
    Yoksa bir akşam vakti sessiz ve sedasız, mazlum bir evin kapısını çalarak iftarını açtığı için mi diktatör?
Yoksa Türk bayrağını tüm dünyada şanla şerefle dalgalandırdığı için mi diktatör?
    Sahi adam olduğu ve halkın çıkarlarını koruduğu için mi diktatör?
Eğer tüm bunlardan dolayı diktatörse!..
Allah bu millete ve devlete Recep Tayyip Erdoğan gibi bir diktatörü ilanihaye nasip etsin!
    Ve de Allah bizleri demokrasiden dem vuran ancak özünde kendine demokrat olan küfürbazlardan, her seçimi kaybettiği halde başarılı olduğunu savunan (!) liderlerden, FETÖ ve İsrail yandaşı olan teröristlerden, sözüm ona Müslüman geçinen fakat içi kıskançlık ve hırs kokan sakallı (!) amcalardan ömür boyu korusun!
    Ben diktatörüm (!) arkadaş!
Ve diktatörü (!) destekliyorum!

YORUM EKLE

banner29