Bu sezon da boşa gitti

       Ligin bitimine 3 haftalık bir maraton kaldı. Sancaktepespor şampiyon, Altay, Kocaelispor, Ankara Demirspor ve Çorum Belediyespor ise Play Offa kalacak takımlar görünüyor. Tabi kalan 3 haftalık maratonda Gölcükspor bir sürpriz yapmazsa.
Yani Gölcükspor kalan 3 haftalık maratonda maçlarını kazanır,

 
      Play Off potasındaki özellikle Kocaelispor ve Çorum Belediyespor puan kaybı yaşarsa bu kez dengeler değişir.
Şampiyon ve Play Offa kalan takımlara baktığımızda, kaybettiğimiz puanların acısını şimdi yaşıyoruz.
Sağolsun ekibimiz içte ve dışta kaybettiği puanlar sayesinde çok umutlandığımız Play Off elimizden uçtu gitti. Ligin 2. Yarısına başlarken, bir yandan Şampiyonluk bir yandan ise Play Off hesapları yapmaya başladık. Ne yazık ki 25. Haftadan 31. Haftaya kadar içte ve dışta kaybettiğimiz puanlar sayesinde küme düşme riski bile yaşadık. Bu riski de 32. 33. Ve 34. Haftalarda aldığımız puanlarla üstümüzden atabildik.


      Her sezon yaşadığımız futbolda durgunluk dönemini bu sezon yine yaşadık. Elimize geçen hiçbir fırsatı değerlendiremedik. Devre arası yapılan yanlış transferler de verim alamazken, sergilenen futbol hiç tat vermedi.
Bu memleketin kaderi bu olmamalıdır. Futbol potansiyeli yüksek olan kentimizin artık hedefine ulaşması gereklidir. Bizim yerimiz kesinlikle bu lig değildir. Bu sezonda bir üst lige çıkmayı başaramadık. Taraftar ve kent hazırdı ama takım kötüydü.
Bazen kıvılcımlar oldu, taraftar sayısı ikiye katlandı. Kıvılcımlar yavaş yavaş sönünce taraftar sayısı da azalmaya başladı. Kent’teki rüzgârda bir anda tersine döndü. Anlayacağınız bu sezon da verilen emek, harcanan para boşa gitmiş oldu.
Şimdi, yeni bir yönetim iş başında. İnşallah aynı hatalar tekrar etmez, bu memleketin futbolu da layık olduğu yere ve konuma gelir artık.
Şimdi ligde kalan 3 haftalık bir maraton. Kendi sahamızda bu hafta sonu Cizrespor’u konuk edip, sonraki hafta ise Erzin Belediyespor deplasmanıyla bizim için lig bir hafta önce sona erecektir.


    Çünkü son haftayı bay geçireceğiz. Kaç haftadır buradan yönetime sesleniyoruz. Aynen tekrar ediyorum. Kalan 2 haftalık maratonda alt yapıda elimizde bulunan gençlere fırsat verelim.
Kalan 2 haftalık maraton da alınacak ve ya kaybedilecek puanların bize çokta faydası yoktur. Ama paf takımının sahaya çıkarılması gelecek açısından çok daha faydalı olacağı unutulmamalıdır.

YORUM EKLE

banner29