DARBE OLDU ZATEN!...

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler ya biraz öyle bir şey…
Yazılar yazılmaya başlandı…
TV'lerde konuşulmaya da başlandı..
İstenilen kamuoyu algısı oluşuyor yavaş yavaş…
İftira, karalama propagandası her zamanki gibi yürüyor…
Darbe olacak sözleri dillendirilmeye başlandı bile…
Bir şeytan illeti olan darbe sözü bizde artık kimseye yabancı gelmez oldu…
Her an her şey olabilir artık dış mihrakların içerideki alçakları olduğu sürece…!
Şimdi ülkemizde konuşulan şey darbeyi kim yâda kimler yapacak?
Kim hangi külahla yapacak ve başarılı yada başarısız olursa kimin boynunda kalacak hesapları senaryoları yapılmaya başlandı bile..
Şurası kesindir ki eğer darbe tartışmaları birden bire yapılıyorsa bir yerden düğmeye basıldığı içindir. Bu düğme de her zaman olduğu gibi çoook uzaklardandır.
Çünkü bizde bu irade hiçbir zaman olmadı ki!...
Daha doğrusu bu ülkenin insanları yani bu ülkeyi sevenler, memleket sevdalıları hiçbir zaman bu melaneti Türkiye'ye layık görmezler ki!...

Türkiye'de darbeler tarihi demek aynen Mısır'da, Lübnan'da, Sudan'da velhasıl bilumum Müslüman ülkelerde olduğu üzere dışarıdan düğmeye basılan ve bizde de ipe takılan piyonlar vasıtasıyla yapılmıştır. Çünkü memleket sevdalısı olanlar kendi insanlarına bu zulmü reva görmez. Çünkü 15 Temmuz'da bu daha net ortaya çıktı. Dışardan endeksli kuklalar darbe için düğmeye bastıklarında bu kez, iktidardan da güç alan insanlar, memleket sevdalıları sokaklara dökülüp, direndiler. Ve Türkiye tarihinde ilk defa kendi iradeleriyle darbeyi önleyip dışarıya sert bir tokat vurdular.
Gelin görün ki o günden bugüne oyunları bozulan dış mihraklar, yüzlerce şehit ve binlerce gaziye rağmen, yani her şey apaçık ortada iken Türkiye'de darbe olmadığını manipüle etmeye çalıştılar. Halen de bu dedikodularla tüm dünyaya fesat yaymaya devam ediyorlar.
Eski darbeleri hatırlayın!

Türkiye'de darbeyi tanımıyoruz deyip alttan alta yardım eden namussuzların, Türkiye bir an önce demokratik sisteme geçmelidir diyen şerefsizlerin, şimdi tüm dünyanın gözü önünde olan bir darbeyi kabul etmemelerinin sebebi ne olabilir acaba?
Bu da açık aslında. Türkiye'de her darbe, bize değil dışarıya hizmet ettiği için! Hedef ya sistemi kendi çıkarlarına göre yeniden resetlemektir ya da iktidarı demokratik yollardan alaşağı edemeyen despotizm meraklılarının çıkar savaşıdır. Tayyip Erdoğan'ı da alaşağı edemeyen bu namussuzlar, darbe yoluyla hem ülkeyi zayıflatmak hem de mevcut iktidarı uzaklaştırmakla bir taşla iki kuş vurmak niyetindeydiler. Üstelik darbe sonrasında tam da keyiflerine göre bir imam (!) bulup tüm fetvaları alacaklardı.
Ancak bu oyun halkın iradesiyle bozulunca manipüle devam etti. Amma velakin gelin görün ki onlar ne yapsalar Tayyip Erdoğan'a hiçbir şey olmadı. Bugün ekonomi çok kötü durumda ama gelecek bir seçimde yine Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesini engellemeyeceklerini biliyorlar. Eeeeee ne yapacaklar peki? Tabii ki darbe çığırtkanlarının arzusu ve özlemi de bu!

İşin garibi Ak Partili olup da yanlış icraatlara imza atanlar veya usulsüzlükleri çuvala sığmayıp da gerçek Müslümanları kızdıranlar da bu yangına ateşle koşuyorlar. Düşünebiliyor musunuz bugün Müslüman Müslüman'dan nefret etmeye başladı. Yani tam bir Orta Doğu havası yaşıyoruz Türkiye'de… Bazı Müslüman Müslümanı sevmiyor veya nefret ediyor. Diğerleri de zaten Müslümanlardan nefret ediyor. İslamcılık politikası da yavaş yavaş eriyor ve tam da bu noktada ortada dolaşan mesajlarda laikçilik meşru gösterilmeye ve darbe alttan alta işlenmeye çalışılıyor.
(Laiklik doğru zeminde önyargısızca ayrı bir tartışma konusu)
Geçen gün sohbet ettiğim kendini dini bütün bir Müslüman olarak tanımlayan biri yaşananlardan dolayı laikçiliği övmesin mi? Yani diyor ki keşke din ve devlet işleri ayrılsa da ikinci, üçüncü bir FETÖ, KETÖ, METÖ çıkmasa! Çünkü bir tane daha bu tarz bir darbe ülkede İslam'a daha büyük bir darbe olacak.
Aslında Türkiye'de yıllardır alçak FETÖ ve benzeri din tüccarı yapılar tarafından Allah'ın dini İslam'a darbe yapılıyor…!
Bence darbe zaten oldu. Müslümanlar arasında büyük bir kırılma var.
Bence asıl buna dikkat edilmeli!
Müslümanlar gün geçtikçe ayrışıyor ve bölünüyorlar.
En büyük darbe bu değil mi?!...

YORUM EKLE

banner29