Güzel oyun, güzel skor…

        Öncellikle Altındağ Belediyespor deplasmanından 3 golle alınan güzel galibiyetten dolayı B.Vanspor'u yürekten kutluyoruz.
 Bu 3 puan hem Kırşehirspor maçında kaybolan puanları telafi etme, hem de zirveden kopmama açısından önem arz etti.
Pazar günü Van'daki futbol sevenler TRT Kürdi ekranına kilitlendi. Canlı yayınlanan karşılaşmayı heyecanla takip etti.
Karşılaşmanın başlamasıyla çokta alışık olmadığı bir sahada mücadele eden ekibimizin, karşılaşmanın başlarında 2 sakatlık nedeniyle 2 değişiklik yapması ister istemez tedirginlik yarattı.

 


          Sentetik sahada oynanan karşılaşmada ekibimiz zemine alışmasının ardından sergilediği futbol galibiyetin geleceğini haber verdi.
Baskılı futboluyla rakibini ablukaya alan B.Vanspor'un sergilediği futbol belki de bu sezonun en güzel oyunu oldu. Geçtiğimiz haftalarda sadece sağ kanattan hücuma geçen ekibimizin bu kez sol kanatanda hücuma geçmesi sol kanattı da iyi kullanması gözlerden kaçmadı.

 


         Takım ne olursa olsun bu maçı kazanmaya adapte olmuştu.
Şampiyon bir takıma yakışır bir şekilde mücadele eden ekibimiz, 42. Dakikada Güney Topçuoğlu'yla 1-0 öne geçti ve ilk devre bu sonuçla kapandı.

 


         Karşılaşmanın 2. Devresine yine baskılı başlayan ekibimiz, Güney'in 2. Golüyle skoru 2-0 yaptı. 2. Golün ardından rakibin açıklar vermesini iyi değerlendiren ekibimiz bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremedi.
Karşılaşma bu sonuçla tamamlanacak derken, Bilal Özhan şık hareketlerle 3. Gole imza attı. Bu golle birlikte karşılaşma ekibimizin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

 


        Altındağspor deplasmanından sergilenen futbol ve alınan sonuç herkesi memnun etti. Çünkü bu karşılaşmayla kaliteli takım yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Buda gelecek haftalar için umut verdi.

 


      Artık lig gittikçe kızışmaya başlayacak.
Özellikle kendi sahamızda puan kaptırmayı unutup, deplasmanlarda da üstüne koyarsak rakiplerimizle arayı açarız.
Deplasmanda aldığımız 2 galibiyete sevinirken, kendi sahamızda kaybettiğimiz 4 puana da şimdi üzülüyoruz. Kendi sahamızda puan kayıpları olmasaydı şimdi en azından 3 puanla lider olarak yolumuza devam edebilirdik.

 


         Takımımız gerçekten kaliteli ve tecrübeli futbolculardan kuruludur. Altındağspor maçında da takımın kalitesini bir kez daha gördük. İnanıyorum ki önümüzdeki haftalarda takımımızı çok daha farklı göreceğiz.
Grubun geneline baktığımızda da zaten takımımızın kalitesini açıkça görmekteyiz. Yapmamız gereken bu zorlu süreçte takımımıza gerekli desteği vermektir.

 


           Alınan bu galibiyetle 11 puanla zirveden kopmayan ekibimiz, bu hafta sonu ise grubun güçlü ekiplerinden Kızılcabölükspor'u konuk edecek. Kızılcabölükspor grubun favori takımlarından biri olarak görünüyor.

 


       Bizim artık favori olsun ve ya olmasın kendi sahamızda puan kaybetmememiz lazım. Kendi sahamızda alacağımız farklı bir galibiyet de sahamızdaki galibiyet zincirini tam manasıyla kırmamıza vesile olacaktır.
Tekrar Altındağ Belediyespor galibiyetinden dolayı ekibimizi yürekten kutluyoruz. Üzüldüğümüz ise taraftarlarımızın kahve köşelerinde maç izlemesidir.

 


          İnşallah lokal sorunları bir an önce çözülür.

YORUM EKLE