Haziran güzel ay...

         Haziran'ın güzel ve aydınlık bir ay olduğunu, karanlığın en az olduğunu, bu ayda kirazların bol olduğunu, iyilerin kazandığı ve kötülerin kaybettiği bir ay olduğunu ilk kez ondan öğrendik. Yani Chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan.
Hakkını vermek gerekirse tespitleri çok da yerinde. Tarih sayın Kılıçtaroğlu' nu ilk kez haklı çıkardı!
Sadece ülkemizin değil,

 


           başta ortadoğu ve avrupa olmak üzere tüm dünyanın dikkatlerini çevirdiği 24 Haziran seçimlerinde iyilerin kazandığını herkes gördü.
Feraset sahibi bu millet, millet ittifakına itimat etmeyip gereken dersi verirken, Cumhur ittifakına ise ilk turda istediği desteği tam olarak vererek yetkilendirdi.

 


      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyların
%52.60 nı alıp, rakiplerine yıllardır olduğu gibi yine açık ara fark attı. Balkon konuşmasını herzamanki gibi yine Erdoğan yaptı.
Türkiye nin 2023 hedeflerine koşması için harhangi bir sürprize şans tanımayan halkımız, siyaseti en iyi vatandaşların bildiğini ve tüm süreci yakınen takip ettiğini, karar yetkisini kullanıp, ilk Başkanı belirledi, Recep Tayyip Erdoğan.

 


       Onun, yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın bu zaferini hazmedemeyen muhalif kesim Ak Parti nin 16 yıldır girdiği tüm seçimlerde 1.parti gelmenin sırrını araştırıp gerekli dersleri alsalar belki daha başarılı olurlar ama bu da onların sorunu.
Konumuza yeniden dönecek olursak; Haziran güzel bir ay, kirazlarin bol olduğu, aydınlığın en çok karanlığın ise az olduğu, kötülerin kaybettiği, iyilerin kazandığı Haziran ayı vatana ve millete hayırlı olsun.
Sevgiyle kalın..

YORUM EKLE