Kasımpaşa'da sıcak dostluk

   Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında temsilcimiz Vanspor, Süper lig takımı Kasımpaşaspor'a konuk oldu.

   Bizler de maçı izlemek için Gazeteci arkadaşlarım Bişar Ulutaş, Ayhan Yazlık ve Rıdvan Can'la İstanbul'daydık.

    Maç saatine yakın stada giderek tribünlerdeki yerlerimizi aldık. Yanımızda geçmişte Vanspor'da ve büyük takımlarda forma giyen futbolcularda vardı.

   Maç öncesi yaklaşık 250-300 taraftarımız tribündeki yerlerini alarak ekibimize  destek vermeye başladı. Az sayıdaki Kasımpaşaspor taraftarlarının da stada gelmesiyle 2 takım taraftarları arasında dostane tezahüratların başlaması ve 2 takım taraftarlarının futbolcuları birlikte  el ele tribünlere çağırmaları gerçekten görülmeye değerdi.

    Futbol sahalarında herkesin görmek istediği tablo Kasımpaşaspor ile Vanspor maçında örnek teşkil edecek şekilde yaşandı.
 Buradan 2 takım taraftarlarına da teşekkür ediyoruz. Karşılaşma öncesinde favori takım Kasımpaşa spor gösteriliyordu. Ama maçın başlamasıyla sahada canla başla mücadele eden Vanspor'u gören Kasımpaşa şaşırmaya başladı.

    Oyunun başında sergilenen futbol adeta golün habercisi gibiydi.

   Öylede oldu.

   Batuhan Er'in mükemmel golüyle skor üstünlüğünü eline geçiren ekibimiz rakip kaleye baskıyı daha da artırdı. İlk devrenin sonlarına doğru Kasımpaşaspor bulduğu 2 golle skor üstünlüğünü eline geçirdi.

   Tabi ki hakemin tutarsız düdükleri ilk devrenin sonuna kadar aynen devam etti. Maçın 2. Devresinde yine baskılı oynayan ekibimiz Kasimpasaspor'u yenebileceğini gösterdi.

    Ne yazık ki yine hakemin tutarsız yönetimi kendini göstermeye takımımız Batuhan Er'le yakaladığı 2 net penaltısı hakem tarafından verilmeyince sahadan 2-1 lik bir skorla ayrıldık.
Kasımpaşada galibiyeti hak eden taraf gerçekten de Vanspor'du.

    Takımımız taktire şayan bir futbol sergiledi galip ayrilacaği macta ne yazık ki hakemin kurbanı oldu. Ama inanıyorum ki Van’da oynanacak rövanş maçında turu geçen taraf Vanspor olacaktır.
Şimdi bu maçı unutup Pazar günü oynayacağımız Tuzlaspor maçına adapte olmalıyız. Bu maçın hem galibiyeti hem de mağlubiyeti 6 puan değerindedir.
    Çünkü kazandığında zirvedeyiz, kaybettiğimizde zirveden uzaklaşmış olacağız.
Takım ve taraftar olarak bu maçı kazanacak güçteyiz. Tuzlaspor'un deplasmandaki kupa maçında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmiş olması kimseyi yanıltmasın o maç farklı bu maç farklıdır.
 Buradan sesleniyoruz.

   Pazar günü tribünlerimiz ful dolmalıdır. Destek 90 dakika durmadan sürmelidir. Şampiyonluk yolunda bizim açımızda çok önemli olan bu maçı kazanıp ilk devrenin son maçı olan Kırşehirspor deplasmanına daha moralli gireceğimize inanıyorum.
Evet 2. Lig kırmızı grupta haftanın bu önemli maçın biletleri Van Store’de de satışa sunulacaktır.

   Stattaki yoğunluğa kalmamak için herkesin biletini önceden almasında fayda vardır.

   Tekrar Kasımpaşaspor maçında yeşil zeminde mükemmel bir mücadele veren galibiyeti hak eden takımımıza ve tribünlerde o soğuk havada canla başla takımı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE

banner29