PARALEL VE DOSTLARINI NASIL TANIRSINIZ?

Süreç devam ediyor. Herkesim süreçten başka bir şey anlıyor. Açık şeffaf olmaktansa kulisler çalkalanıyor.

Şüpheli ve şüpheci davranışlar sergileniyor ve bunlarda gözlerden kaçmıyor.

Acaba bu işin ucu yarın bize de dokunur mu diye endişelenenlerin sayısı az değil.

Bu kirli yapıyla makamlara gelmek ve ihale almak için her türlü pazarlığa girenler vardı.

Yani göbeği açık kamyonlarla dolu adam var eğer adam sayılırlarsa ama maalesef bugüne kadar sayılmışlar.

Eğer AK Parti gerçekten gerçek paralelleri tanımak ve ulaşmak istiyorsa Ülkenin her ilinden özellikle Van’dan Pensilvanya’ ya giden heyetlerin nasıl organize edildiğini ve kimler olduğunu öğrenir.

Bu gidenlerin hepsi olmasa da birçoğu son zamanlara kadar devlet kurumlarında yetkilerini kullanarak paralellerin çıkarı için kullandılar.

İşe alınan yediden yetmişe herkes, atanan amirler vs. Emniyet tarafından çok iyi taranırsa gerçeklerde gün yüzüne çıkacak inşallah.

İşte Pensilvanya’ ya gidip icazet alanlar Gülen’in, adamlarının, yerel temsilcilerinin talimatıyla siyasete girenler ve yetki alanların mutlaka ortaya çıkarılması lazım. Eğer temizlenmek isteniyorsa yukarıda yazdıklarım dikkate alınmalı.

Bu alçaklar mutlaka ortaya çıkarılmalıdır. Çünkü AK Parti’nin kuruluş aşamasından bu güne kadar bedel ödeyen namuslu insanlar iftiralarla dışarıda tutuldular ve halada dışarıda tutuluyorlar hem de birçok karalamalara ve iftiralara maruz kalarak.

Sahtekârlar kendi adamlarını birçok yerlere yerleştirdiler.

Şuanda paralel pislikleri, herkesten çok kendilerini halkın gözünde kahraman göstermeye çalışıyorlar. Tabi bunu yaparken kendilerine has bukalemun yöntemlerle kendilerini gizleyerek iz kaybetmeye çalışıyorlar.

Eğer devlet ve özelde hükümet bu pisliklerden arınmak istiyorsa, süreç itibari ile yapılan ihalelerin kimler tarafından kimlere verildiğini araştırıp alçaklara en kolay yoldan ulaşabilir.

Sayın Cumhurbaşkanı’nın da dediği gibi, bu paralel pisliklerinin kasası olanların ve kasalarını dolduranların ortaya çıkarılması lazım.

Ben yıllardır devlet kurumlarını kiraya verdiklerinde, ihaleye çıkardıklarında konuşmalarımla, haberlerimle ve yazılarım ile karşı durduğumda, yapmayın etmeyin dediğimde, peşkeş çekiliyor alçaklara dediğimde bizi devlet ve AK parti düşmanı ilan eden alçaklara da hesap sormak gerekmez mi?

Menfaatinize dokunduğumuzda bize her türlü iftira atan alçaklar, pisliğiniz ortaya çıktığında da şimdi en iyi devletçi ve en iyi AK Partili oldunuz. Kusura bakmayın yemezler, herkes yaptığı pisliğin cezasını çekmeli.

Sizin devlet, insan, AK Parti sevginiz hırsızlıklarınızdır, iftira ile başkalarının yerine geçişinizdir.

Bu nedenle toplumumuzun en büyük hatası biri bize dokunduğu zaman hatasını söylememizdir.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dememeliyiz. Bu paraleller Peygamberimizi olimpiyatlara getirdiklerinde ve din adına benzeri birçok hurafe uydurduklarında karşı durmadığımız içindir başımıza gelenler.

Bizler kaybetsek te birileri ahlaksızlık, yanlış, hırsızlık, vs. kötülüğün her türlüsünü yaptığında karşı durursak dürüst oluruz. Aksi halde dürüst sayılmayız.  

Sonra bu gün olduğu gibi çok geç olur.

 Eğer paralelin yanlışlarını zamanında deseydik şimdi daha doğru yol almıştık.

 Umarım benzeri kötülere de ses çıkarmakta geç kalmayız.

Hala toplumun değerlerini bozan birçok yapı duruyor önümüzde.

Allah’ın kitabı olan Kur’an-ı Kerim’den sapan ve çarpıtan hiçbir topluluk muvaffak olamamıştır.

Umulur ki düşünüp aklederiz.

 

Van depreminde oluk oluk akan paraların kimlere nasıl verildiğini ya da nasıl peşkeşler çekildiğini ya da nasıl şantaj yapıldığını, kimlerin tehdit edildiğini, kimlerin hangi abilerin ablaların talimatı ile nerelere aktarıldığını, o ihalelerin nasıl ve hangi koşullarda kimlere verildiği gibi iddiaları ortaya çıkarırsanız Van ilinde paraleli de ortaya çıkarırsınız.

Kısaca Van depreminde gelen paralar paralellere verildi mi verilmedi mi?

Bu iddialar açıklığa kavuşur ve aydınlanırsa sonuca ulaşılır.

Bu yazdıklarım için dönemin müteahhitlerini, iş adamlarını ve birçok mağdur edilenler dinlene bilinir.

Çünkü şimdi o kadar alçakça gizleniyorlar, paralele herkesten çok karşı duruyorlar ve herkesten çok küfür ediyorlar.

Bunu yaparken yaşta kurunun yanında yanmaz inşallah bu nedenle iftiradan uzak olunması gerek.

Bu bukalemunlar topluluğunun hala devletin ve AK Partinin önemli yerlerinde bulundukları asla unutulmamalıdır. Ve bu yapının sızdığı yerlerde çeşitli tuzaklara da hazır olun milleti birbirine vurduracaklar.

AK Parti genel merkezinin il teşkilatlarına gönderdiği paralelden temizlenin ve dedikoduya, fitneye mahal vermeden bu işi yürütün demesi ne kadar sağlıklı yürüyecek, kimi kimden temizleyecek doğrusu düşündürücü ve bir o kadarda sorgulanması gereken bir konu.

Keza Parti içi hesaplaşmalar Belediye Başkanı, Milletvekili, İl İlçe Başkanı ve Partide çeşitli kademelere gelmek için teşkilatların birbirlerine iftira atma olasılığı çok yüksek değil midir?

Zira geçmişte ve hala da devam eden parti içi ve parti dışı karalamalar iftiralar sınır tanımaksızın devam ediyor.

Ne acıdır ki bu yapılan pislikler sadece koltuğu korumak ve hedefe varmak içindir.

Yani hedefe varmak için her yol mubahtır ahlaksızlığı devam ediyor.

Sapla samanın karıştırıldığı, herkesin parti içinde ve dışında çeteleştiği ve şebekeleştiği bir ortamda yalandan yoksun, sağlıklı, erdemli, şahsiyetli duruşu ortaya koyacak kaç kişi var?

Ve hala siyahın beyaz, beyazın siyah göründüğü ya da gösterildiği bir süreçte onurlu ve namuslu insanlara her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğu unutulmamalıdır.

Bu toplumun geleceği iftira atan yalancı sahtekârlara bırakılmamalıdır.

YORUM EKLE

banner29