Ses Ver VAN

Bir yıl içinde terör örgütü tarafından ilimiz Özalp ilçesinde 2 akpartili siyasetçi hunharca katledildi.
Olur olmaz Her meselede boy gösteren meslek odaları, esnaf dernekleri, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, vakıf ve dernekler bu hunhar katliamlara karşı herhangi bir tepki ortaya koymadılar.

Yetmedi mi artık?
Örgüt küresel gücün silahlı kuvvetleri olarak her türlü cinayeti işlemek konusunda perva etmezken para, makam, mevki ve güç devşirmekte birbirileriyle didişenler kedi, köpek, kilise, papaz, İran, Rus, vergi, erteleme, tl, dolar muhabbetinden ne zaman kafalarını kaldırıp gerçek sorun olan küresel saldırıya karşı birleşip tüm cihana Vanlıların neden sesini duyurmazlar.

Bu koltuklarda niçin oturuyorsunuz?
Odalarda, esnaf derneklerinde, sivil örgütlerde kimlere nasıl para kazandırabiliriz gibi aşağılık ve bayağı düşüncelerinizin yerini ne zaman vatan millet ve Yeni Türkiye ideali gibi mukaddes ve değerli düşünceler alacak.
Ey o makamları gasp eden gasıplar vatanımıza ve milletimize karşı topyekün bir savaş yürütülüyor bütün gavurlar tarafından ülkemiz savaş arenasına çevrilmek isteniyor.
Sizler ne zaman vatanın ve milletin yanında yer alacaksınız?
Cebinizdeki para bittiğinde, işe yaramaz hale geldiğinde, oturduğunuz koltuklar avret yerlerinizi ısırmaya başladığında kaçacak ülkeniz mi var?

Yetti artık!!
Kafalarınızı gömdüğünüz kumlardan çıkarın. Mal mülk, para pul, mevki ve makamın para etmeyeceği mahşeri ve hesap gününü düşünün!

Yetti artık Ses verin!
Vereceğiniz ses düşmanlarımızı kahretsin dostlarımızı da sevindirsin.

O GÜN BUGÜNDÜR!
YARIN AĞLAMAYA BİLE VAKTİNİZ OLMAYABİLİR. ...

YORUM EKLE